MENÜ

Azerbaycan'da Icardi ve Zaniolo heyecanı

Süper Lig devi Galatasaray - Karabağ ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Maça günler kala biletler neredeyse tükendi. Sarı kırmızılı takımın ülkeye gidecek olması büyük ses getirdi...

Azerbaycan'da Icardi ve Zaniolo heyecanı

Galatasaray'ın Azerbaycan'da pazar günü maça çıkacak olması ülkede büyük bir coşkuyla karşılandı. 62 bin kişilik Bakü Olimpiyat Stadı için satışa çıkarılan ve geliri depremden etkilenenler için bağışlanacak olan biletlerin tamamına yakınının maça günler kala tükendiği bildirildi.

Haberin Devamı

'OKAN BURUK, ZANIOLO, MUSLERA...'

ÖZEL SEFERLER ORGANİZE EDİLDİ
Skorer'in haberine göre; taraftarların stada taşınmaları konusunda şehirde de büyük bir hareketlilik gerçekleşecek. Kentin belli noktalarından seyircilerin Bakü Olimpiyat Stadı'na götürülmeleri için özel ekspres seferler organize edildi.

Azerbaycanda Icardi ve Zaniolo heyecanı

'EFSANE BAKÜ'YE GELİYOR'
Azerbaycan'da büyük popülaritesi ve bir çok taraftarı olan Galatasaray'ı izlemek kadar, Azeri futbolseverler Icardi, Zaniolo gibi yıldızları görecek olmanın da heyecanını yaşıyor. Azeri basınında Galatasaray'ın ülkeye gidişi 'Efsane Bakü'ye geliyor' başlıklarıyla haberlere konu oldu.

ZEMİN HAZIR HALE GETİRİLDİ
Öte yandan Bakü Olimpiyat Stadı zemini yapılan çalışmalarla karşılaşmaya hazır hale getirildi. Karabağ Kulübü sahanın son halini gösteren fotoğrafları, 'Bakü Olimpiyat Stadı kardeşlik maçına hazır' ifadelerine yer verdiği mesajıyla yayınladı.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'nin Strasbourg'a Attığı Müthiş Kafa Golü

YORUM YAZ