MENÜ

Avrupa'nın devlerinin Xabi Alonso savaşı

Bayer Leverkusen ile harikalar yaratan Xabi Alonso için Avrupa’nın devleri sıraya girdi. İddiaya göre; Liverpool, Real Madrid ve Bayern Münih, İspanyol hocayı takımın başına getirmek istiyor.

Avrupa'nın devlerinin Xabi Alonso savaşı

Daha önce Real Madrid’de altyapı hocalığı yapan, ardından Real Sociedad’ın B takımını çalıştıran Xabi Alonso, geçen yılın başında Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen’in başına getirilmişti. 42 yaşındaki çalıştırıcı, bu sezon ise bambaşka bir performans sergiliyor. Ligde lider olan Alonso’nun ekibi, bu sezon çıktığı hiçbir karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi. Genç hocanın öğrencileri, çıktığı 25 maçta 22 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Bu gelişmelerin üzerine Avrupa’nın devleri, Alonso’nun peşine düştü.

Haberin Devamı

YAZA KADAR BİTMİŞ OLACAK

İspanyol hocayı şu an için Real Madrid, Liverpool ve Bayern Münih’in istediği öne sürüldü. Ancak Real Madrid, mevcut hocası Carlo Ancelotti ile olan kontratını yenilemek istiyor. Liverpool’un ise henüz bir girişiminin olmadığı öğrenildi. Şu anda en ciddi adayın Bayern Münih olduğu bildirildi. Bavyera temsilcisinin, yaz transfer döneminde Alonso’yu takımın başına getireceği bildirildi.

 

Avrupanın devlerinin Xabi Alonso savaşı

YORUM YAZ