MENÜ

Andrea Bertolacci, yeniden Fatih Karagümrük'te!

Fatih Karagümrük, kariyerinde üçüncü kez Fatih Karagümrük'e imza attı. Trendyol Süper Lig ekibi, İtalyan orta sahayı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Andrea Bertolacci, yeniden Fatih Karagümrük'te!

Trendyol Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, Andrea Bertolacci'yi renklerine bağladı. Daha önce iki kez İstanbul ekibine imza atan İtalyan orta saha, böylelikle üçüncü kez Karagümrük formasını sırtına geçirdi.

Haberin Devamı

Temmuz ayında Fatih Karagümrük'ten ayrılıp İtalya Serie B ekibi US Cremonese'ye transfer olan Bertolacci, eski takımına kiralık olarak geri döndü. Taraflar, sezon sonuna kadar anlaşma sağladı ve Bertolacci imzayı attı. Fatih Karagümrük, transferi resmî internet sitesinden duyurdu.

Andrea Bertolacci, yeniden Fatih Karagümrükte

Açıklama geldi

Fatih Karagümrük'ün resmî internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bertolacci yeniden Karagümrük'te! İtalya Serie B ekibi US Cremonese forması giyen ve aynı zamanda eski oyuncumuz olan başarılı orta saha oyuncusu Andrea Bertolacci ile kiralık olarak sezon sonuna kadar anlaşma sağladık. Bertolacci'ye yuvaya hoş geldin der, başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. Fatih Karagümrük ile toplamda 52 maça çıkan Bertolacc, söz konusu 52 karşılaşmada 9 gol atıp 8 asist yaptı.

Haberin Devamı

Andrea Bertolacci, yeniden Fatih Karagümrükte

YORUM YAZ