MENÜ

Al Nassr'da Talisca bayrak dikmeye çalıştı! Kavga çıktı

Arap Kulüpler Şampiyonası Finali'nde Al Nassr, 10 kişiyle geriden gelerek Jorge Jesus yönetimindeki Al Hilal'i Cristiano Ronaldo'nun golleriyle yenerek kupayı kazanan taraf oldu. Maçın ardından sahanın ortasına bayrak dikmeye çalışan Beşiktaş'ın eski yıldızı Talisca, sahanın karışmasına neden oldu ve iki takım oyuncularının arasında kavga çıktı. İşte bu maça dair tüm detaylar...

Al Nassr'da Talisca bayrak dikmeye çalıştı! Kavga çıktı

Arap Kulüpler Şampiyonası 2023'te kupanın sahibi belli oldu. Jorge Jesus yönetimindeki Al Hilal ile Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr, finalde karşı karşıya geldiler. Cristiano Ronaldo'nun damga vurduğu final mücadelesi sonucunda rakibini uzatma devrelerinde bulduğu golle 2-1 mağlup eden Al Nassr, kupanın sahibi oldu.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo, hem yarı finalde hem finalde tüm gollerini attığı Al Nassr ile ilk kupasını kazandı. 

Al Nassrda Talisca bayrak dikmeye çalıştı Kavga çıktı

10 KİŞİYLE GERİ GELDİLER

Jorge Jesus yönetimindeki Al Hilal, mücadelenin 51. dakikasında Michael'ın attığı golle 1-0 öne geçmişti. 71. dakikada Al Nassr'da Abdulelah Al-Amri, gördüğü kırmızı kart sonucunda takımını 10 kişi bıraktı. Fakat sonrasında Cristiano Ronaldo sahneye çıktı.

Portekizli yıldız, 74. dakikada attığı golle skora eşitliği getirdi. Al Nassr'ın 10 kişiyle yakaladığı beraberlik sonrası 90 dakika da 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Bu kez uzatma devrelerinde Cristiano Ronaldo, 98. dakikada takımını skorda öne geçirmeyi başardı ve karşılaşma da bu gol neticesinde 2-1'lik Al Nassr üstünlüğü ile sona erdi.

Haberin Devamı

Al Nassrda Talisca bayrak dikmeye çalıştı Kavga çıktı

OYUNA DEVAM EDEMEDİ

Al Nassr adına maça damga vuran ve takımına şampiyonluğu getiren Cristiano Ronaldo, 115. dakikada yaşadığı sakatlık nedeniyle yerini Ali Al Hassan'a bıraktı.

JORGE JESUS İLE TARTIŞTI!

Mücadelenin 77. dakikasında Cristiano Ronaldo ile Jorge Jesus arasında bir tartışma yaşandı. İki Portekizli isim, kenarda bir diyalog yaşadılar.

Al Nassrda Talisca bayrak dikmeye çalıştı Kavga çıktı

MAÇ SONU KAVGA ÇIKTI

Kupanın sahibi olan Al Nassr, maçtan sonra galibiyeti kutladı. O esnada Anderson Talisca, Al Nassr'ın bayrağını sahanın ortasına dikmek için hareketlendi. Al Hilal'in futbolcuları bunun üzerine Talisca'yı engellemek isteyince ortalık karıştı ve iki takım oyuncuları arasında arbede yaşandı. 

Al Nassrda Talisca bayrak dikmeye çalıştı Kavga çıktı

YORUM YAZ