MENÜ

Al Nassr'da Ronaldo ve Talisca şov! Zirveye taşıdılar

Suudi Pro Ligi'nin 6 haftasında sahasında Al Ahli'yi ağırlayan Portekizli süperstar Ronaldo ve Beşiktaş'ın eski yıldızı Talisca'nın takımı Al Nassr, heyecanlı geçen mücadeleden galibiyetle ayrılmayı bildi. Maça damga vuran isimler ise Ronaldo ve Talisca oldu. İşte tüm detaylar...

Al Nassr'da Ronaldo ve Talisca şov! Zirveye taşıdılar

Al Ahli'yi sahasında ağırlayan Al Nassr'da Ronaldo ve Talisca'dan adeta şov vardı. İki yıldız, maça damga vuran bir performans ortaya koyarken mücadelede heyecan son dakikalara kadar hız kesmeden devam etti. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

İKİ YILDIZ LİSTE DIŞI!

Al Nassr hızlı başladı

Mücadeleye son derede hızlı başlayan Al Nassr, Portekizli süperstarının 4. dakikada kaydettiği golle Al Ahli karşısında 1-0 öne geçmeyi başardı.

Daha sonra ataklarını sıklaştıran Ronaldo'nun takımı, dakikalar 17'yi gösterdiğinde ise bir diğer yıldızı Talisca'nın kafa vuruşuyla skoru 2-0'a getirdi. 

Art arda goller yiyen Al Ahli ise çabuk toparlandı ve yıldız orta saha oyuncusu Kessie'nin 30. dakikada attığı golle farkı 1'e indirerek maça heyecan getirdi. Müsabakanın ilk yarısı bu skorla bitecek diye tahmin eidlirken sahneye yine Talisca çıktı ve Al Nassr devre arasına 3-1'lik üstünlükle girdi.

Al Ahli pes etmedi

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan ekip ise konuk takım Al Ahli oldu. Deplasman ekibi, dakikalar 50'yi gösterdiğinde yıldız oyuncusu Mahrez'in penaltı golüyle farkı yeniden bire indirmeyi başardı ve skor 3-2 oldu. Ancak iki dakika sonra sahneye yeniden Portekizli süperstar Ronaldo çıktı ve taımı 2 farklı üstünlüğe taşıyarak maçta durumu 4-2 yaptı. 

Haberin Devamı

Ronaldo ve Talisca zirveye taşıdı

Mücadelenin 85. dakikasına kadar Al Nassr rahat bir oyun sergilerken deplasman ekibi Al Ahli farkı bir kez daha bire indirdi. Bu sefer golün adı Al Brikan oldu. Bu golün ardından mücadelenin son anları oldukça heyecanlı geçmesine rağmen Al Nassr, Ronaldo ve Talisca gibi yıldızlarının katkısıyla haftanın en önemli maçlarından birisini 4-3'lük galibiyetle noktaladı. 

Bu sonucun ardından Al-Nassr, 7 maç sonunda 18 puanla liderlik koltuğunda oturan Al Ittihad'ın sadece 3 puan gerisinde 15 puanla 5. sırada yer aldı. Ronaldo, bu maçın ardından 6 maç sonrasında 9 gol atıp 4 asist katkısına ulaşarak tüm dikkatleri yine üzerine çekmeyi başardı.

Al Nassrda Ronaldo ve Talisca şov Zirveye taşıdılar

 

 

YORUM YAZ