MENÜ

Al-Ittihad'da olay: Benzema-Esprito kavgası sızdırıldı

Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'da forma giyen Fransız yıldız Karim Benzema ile Portekizli çalılştırıcı Nuno Esprito'nun yaşadığı tartışma basına sızdırıldı. İşte detaylar...

Al-Ittihad'da olay: Benzema-Esprito kavgası sızdırıldı

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ittihad, sezona Portekizli teknik adam Nuno Esprito'nun yönetiminde başlamıştı. Kadrosuna Fabinho, Karim Benzema, N'Golo Kante ve Luiz Felipe gibi yıldızları katan Suudi Arabistan ekibi lige dörtte dört yaparak başladı.

Haberin Devamı

Daha sonra ligde oynadığı sekiz maçta sadece iki galibiyet alabilen Al-Itthiad'da Teknik Direktör Nuno Esprito ile yollar ayrıldı.

SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI

Esprito'nun, kötü giden performanstan ziyade Karim Benzema ile yaşadığı tartışmadan dolayı görevden alındığı ortaya çıktı.

Al-Ittihadda olay: Benzema-Esprito kavgası sızdırıldı

Suudi Arabistan'da yayın yapan Al Riyadiah, iki ismin soyunma odasında yaşadığı tartışmanın ayrıntılarını açıkladı. Soyunma odasında bir maçın ardından Esprito, Benzema'ya yönelik; "Sen harika bir oyuncusun ama rakibe baskı yapmak için çok tembelsin" dedi.

Benzema da bunun üzerine; "Sadece benimle değil, tüm ekiple konuş" diye yanıt verdi. Son olarak Portekizli teknik adam; "Sen takımın liderisin. En önemli sporcusun. Diğer oyunculara örneksin. İnsiyatif almalısın" diye yanıt verdi.

Haberin Devamı

ŞİKAYET ETTİ İDDİASI

Bu konuşmanın ardından Karim Benzema'nın kulüp yöneticileriyle görüşerek, Nuno Esprito'nun kulübün projesinin önündeki en büyük engel olduğunu söylediği iddiası gündeme geldi. Bu görüşmeden sonra da Portekizli hoca ile yollar ayrıldı.

Al-Ittihadda olay: Benzema-Esprito kavgası sızdırıldı

YERİNE FRANSIZ BİR TEKNİK ADAM GELECEK

Bir başka iddiaya göre ise, Nuno Esprito'dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu Karim Benzema'yı mutlu etmek için Fransız bir isim gelecek. Adaylar arasında ilk sırada ise Laurent Blanc yer alıyor.

Al-Ittihadda olay: Benzema-Esprito kavgası sızdırıldı

YORUM YAZ