MENÜ

Al Hilal'e transfer olan Neymar'dan ilk sözler: Tarih yazmak istiyorum

Fransa Lig 1 devi Paris Saint-Germain'den Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'e transfer olan Neymar, yeni takımında açıklamalarda bulundu. Brezilyalı yıldız, "Tarih yazmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Al Hilal'e transfer olan Neymar'dan ilk sözler: Tarih yazmak istiyorum

Geçtiğimiz günlerde Paris Saint-Germain'den Al Hilal'e transfer olan Neymar, açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu yeni takımı hakkında dikkat çeken sözler kullandı.

Haberin Devamı

TRANSFER RESMEN AÇIKLANDI

PSG ile yollarını ayıran yıldız futbolcu Neymar'ın yeni adresi Suudi Arabistan oldu. Jorge Jesus yönetimindeki Al Hilal, Brezilyalı futbolcuyu transfer ettiğini açıkladı. Neymar, Arabistan temsilcisi ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

TARAFTARLARI HEYECANLANDIRDI

10 NUMARA GİYECEK

Yıldız futbolcu Neymar, yeni takımı Al Hilal'deki forma numarası belli oldu. Brezilyalı oyuncu, Arabistan ekibinde 10 numara giyecek.

İNANILMAZ KAZANÇ

Neymar'ın Suudi Arabistan'daki 2 yıllık sözleşmesi sürecinde cebine koyacağı rakamın bonuslarla birlikte 300-400 milyon euroyu bulacağı iddia ediliyor.

NEYMAR'IN SEZON PERFORMANSI

31 yaşındaki oyuncunun Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Neymar'ın güncel piyasa değeri 60 milyon euro. Brezilyalı futbolcu geride kalan sezonda 29 resmi maçta forma şansı buldu. Neymar bu müsabakalarda 18 gol attı ve 17 asist üretti.

Haberin Devamı

Al Hilale transfer olan Neymardan ilk sözler: Tarih yazmak istiyorum

'TARİH YAZMAK İSTİYORUM'

Al Hilal'e transfer olan Neymar, açıklamalarda bulundu.

31 yaşındaki futbolcu açıklamasında, "Avrupa'da çok şey başardım ve özel zamanlar geçirdim. Ama her zaman küresel bir oyuncu olmak ve yeni yerlerde, yeni zorluklar ve fırsatlarla kendimi test etmek istedim. Yeni bir tarih yazmak istiyorum ve Suudi Arabistan ligi şu anda muazzam bir enerjiye kaliteli oyunculara sahip" dedi.

Al Hilale transfer olan Neymardan ilk sözler: Tarih yazmak istiyorum

YORUM YAZ