MENÜ

Al Hilal'de Jorge Jesus'a şok! İstifa çağrısı...

Asya Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında sahasında Özbekistan ekibi Navbahor ile 1-1 berabere kalan Al Hilal'de Jorge Jesus eleştirilerin hedefinde yer aldı. Portekizli teknik adam maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Al Hilal'de Jorge Jesus'a şok! İstifa çağrısı...

Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğüne getirilen Portekizli teknik adam Jorge Jesus, sarı - lacivertliler ile sezona çok iyi bir giriş yapmıştı.

Haberin Devamı

2022 Dünya Kupası için lige verilen araya kadar takımını zirvede tutmayı başaran tecrübeli teknik adam, turnuvanın ardından bambaşkabir kimliğe büründü. Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı oynadığı derbilerden sadece bir puan alabilen Fenerbahçe sezon sonunda şampiyonluğu da ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırmıştı.

Türkiye Kupası'nı almayı başaran Fenerbahçe'de sezonun tamamlanmasının ardından Jorge Jesus ile yollar ayrılmıştı.

AL HILAL'DE REKOR TRANSFER HARCAMASI

Futbola büyük bir yatırım yapan Suudi Arabistan'da Al Hilal takımı teknik direktörlük görevine Jorge Jesus'u getirdi.

Al Hilalde Jorge Jesusa şok İstifa çağrısı...

Portekizli çalıştırıcıyı göreve getiren mavi-beyazlılar transferde yaklaşık 353 milyon Euro civarında bir bonservis harcaması yaptı. Al Hilal; Neymar, Malcom, Ruben Neves, Mitrovic, Milinkovic-Savic, Koulibaly, Bono gibi yıldızları kadrosuna kattı.

Haberin Devamı
ÖZET | Neymar'ın 11'deki ilk maçında Al Hilal, Navbahor ile 1-1 berabere kaldı!

LİGDE ZİRVEDE

Al Hilal, Suudi Arabistan Pro Ligi'nde oynadığı altı maçta beş galibiyet ve bir beraberlik elde etti. 16 puan toplayan Jorge Jesus'un öğrencileri, Al Ittihad'ın bir puan önünde zirvede yer alıyor.

Al Hilalde Jorge Jesusa şok İstifa çağrısı...

AL HILAL'DEN SKANDAL SKOR

Asya Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda mücadele eden Al Hilal gruptaki ilk maçını Özbekistan takımı Navbahor ile oynadı. 52. dakikada Toma Tabatadze'nin golüyle 1-0 geriye düşen Al Hilal puanı maçın son anlarında Ali Albulayhi'nin attığı golle kurtardı.

'GALATASARAY'I HAFİFE ALAMAZSINIZ'

Navbahor'un golünü atan Tbatadze daha önce Türkiye'de 2013-2019 yılları arasında Niğde Belediye, Bartınspor, Karaderespor, Afyonspor, Eskişehir Kurtuluşspor, Serik Belediye ve Somaspor formaları giymişti.

Al Hilalde Jorge Jesusa şok İstifa çağrısı...

JESUS'A İSTİFA ÇAĞRISI VE AÇIKLAMA

Al Hilal taraftarları 1-1 sona eren mücadelenin ardından Teknik Direktör Jorge Jesus'u istifaya davet ettiler.

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan tecrübeli çalıştırıcı, rakip takımın maç boyunca katı bir savunma anlayışıyla oynamasını, "35 yıllık antrenörlük hayatımda böyle bir şey görmedim" diyerek eleştirdi.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

Jesus ayrıca, "Anormal bir oyuncu. Kapalı bir rakibe karşı oynamaya hazırdı, ancak yaptıkları şey futbola aykırı. Sürekli zaman geçirdiler. Bu da oyuncularımın dikkatini kaybetmesine neden oldu" diye konuştu.

Haberin Devamı

Al Hilalde Jorge Jesusa şok İstifa çağrısı...

YORUM YAZ