MENÜ

Al Hilal'da Jorge Jesus'un hedefi rekoru egale etmek

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus, Al Hilal'in başında dünya rekoru adına anlam taşıyan bir mücadeleye çıkmaya hazırlanıyor.

Al Hilal'da Jorge Jesus'un hedefi rekoru egale etmek

Geçen sezonun sonunda Fenerbahçe’de ayrılan ve daha sonra Suudi Arabistan’dan Al Hilal’in başına geçen teknik direktör Jorge Jesus, dünya rekoru için bugün takımıyla birlikte sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

Al Hilal, son olarak AFC Şampiyonlar Ligi’nde Al İttihad’ı çeyrek final ilk maçında evinde 2-0 yenmişti. Böylece Portekizli hocanın öğrencileri, tüm kulvarda üst üste çıktığı 26 maçı da kazanarak, bu alanda 1971-72 sezonunda benzer bir kazanma serisi yakalayan Hollanda’dan Ajax’ı yakaladı. Bugün ise Al Hilal, Suudi Arabistan Ligi’nde Riyadh’ın konuğu olacak. Eğer Jesus’un ekibi 3 puanı kaparsa, bu alanda dünya rekorunu elinde bulunduran Galler ekibi The New Saints FC’nin 2016-17’deki başarısını egale edecek.

Saat 17.00’deki Al Riyadh-Al Hilal karşılaşması, TV8,5’tan ekranlara gelecek. Al Hilal’in kazanması durumunda rekorun tek sahibi olması için ise AFC Şampiyonlar Ligi’nde 12 Mart’ta Al Ittihad ile oynayacağı rövanşta da gülen taraf olması gerekiyor.

Haberin Devamı

 

Al Hilalda Jorge Jesusun hedefi rekoru egale etmek

YORUM YAZ