MENÜ

Al Hilal, Belçikalı yıldıza imzayı attırıyor

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve Manchester City'nin Inter'i 1-0 mağlup etmesiyle sonuçlanan Şampiyonlar Ligi finali Lukaku'nun sonu moldu. Belçikalı yıldız, Suudi Arabistan'dan gelen astronomik teklifi kabul etti ve transfer görüşmeleri için Suudi Arabistan'a gitti.

Al Hilal, Belçikalı yıldıza imzayı attırıyor

İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finali, Inter ile kiralık sözleşmesi sona eren ve Chelsea'ye dönüş hazırlığında olan Romelu Lukaku'nun sonunu hazırladı. Inter, Belçikalı golcüyü yeni sezonda kadroda tutmak adına herhangi bir girişimde bulunmama kararı alırken Chelsea de Belçikalı yıldıza kapıyı gösterdi.

Haberin Devamı

Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden resmi teklif alamayan Romelu Lukaku'ya Suudi Arabistan'dan astronomik bir teklif geldi. 30 yaşındaki yıldız forvet transfer görüşmelerini tamamlamak için Suudi Arabistan'a gitti.

AL HILAL'DEN LUKAKU'YA YILLIK 25 MİLYON EURO

GOAL'de yer alan habere göre Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, Romelu Lukaku'ya yılda 25 milyon euro kazanacağı iki yıllık sözleşme teklif etti. Teklifi değerlendirmeye alan Lukaku ise transfer görüşmeleri için Suudi Arabistan'a gitti.

Al Hilal, Belçikalı yıldıza imzayı attırıyor

Haberde Al Hilal'in Lukaku ile transfer görüşmelerini tamamlaması durumunda Chelsea ile görüşmelere başlayacağı bilgisine yer verildi. Yeni sezonda kadroda büyük bir revizyona gitmeye hazırlanan Chelsea'nin Lukaku için Al Hilal'den 50 milyon euroluk bonservis bedeli talep edeceği ifade edildi.

Haberin Devamı

GOAL'de yer alan haberin detayında Al Hilal, Chelsea'nin talep edeceği 50 milyon euroyu ödemek istemiyor. Suudi kulübünün Chelsea ile bonservis pazarlıkları yapacağı ve indirim yapılması durumunda transfer görüşmelerine resmiyet kazandıracakları belirtildi.

"INTER, LUKAKU'YU TAKIMDA TUTMAYACAK"

GOAL'de yer alan haberin detayında Ronaldo ve Benzema'nın Suudi Arabistan'a gidecek yıldızların yolunu açtığı ifade edilirken Inter'in Lukaku'yu takımda tutmaycağı bilgisine de yer verildi.

Haberde şu ifadeler kullanıldı:

"Chelsea forveti, 2022-23 Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City karşısında 1-0 mağlup olan Inter'de kalma arzusunu dile getirdi, ancak İtalyan devinin onu bir yıl daha elinde tutması pek olası görünmüyor. Suudi Arabistan'daki zenginliğin cazibesi, Lukaku'nun göz ardı edemeyeceği kadar güçlü olabilir; Ronaldo, Aralık ayında Al-Nassr'a rekor kırarak geçiş yaptıktan sonra Orta Doğu'da daha fazla yüksek profilli yıldızın oynamasının yolunu açtı. Ronaldo'nun eski takım arkadaşı Karim Benzema, Al-Ittihad'a katılmak için Real Madrid'den ayrıldı ve Chelsea'den N'Golo Kante de şimdi Suudi Pro Ligi'ne doğru bir hamleyi tamamlamaya hazırlanıyor."

Al Hilal, Belçikalı yıldıza imzayı attırıyor

YORUM YAZ