MENÜ

Ajax'ta teknik direktör Maurice Steijn ile yollar ayrıldı

Hollanda Eredivisie'de zor günler geçiren Ajax, yaz aylarında takımın başına getirdiği teknik direktör Maurice Steijn ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Ajax'ta teknik direktör Maurice Steijn ile yollar ayrıldı

Ajax'ta Maurice Steijn dönemi beklenenden kısa sürede sona erdi. Hollanda ekibi, teknik direktörü ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı.

Haberin Devamı

YAZ AYLARINDA GÖREVE GELMİŞTİ

Maurice Steijn, Sparta Rotterdam'da geçirdiği sezonun ardından yaz aylarında Ajax'ın başına geçmişti. Steijn ile Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzalanmıştı ama sezona yapılan kötü başlangıç, ortak karar sonucunda yolların ayrılmasına neden oldu.

DÜŞME HATTINDA YER ALIYORLAR

Sezona 4-1'lik Heracles galibiyetiyle başlayan Ajax, sonrasında Eredivisie'de maç kazanmayı başaramadı. Son olarak Utrecht'e deplasmanda 4-3 mağlup olan Ajax, 7 maçta 5 puanla 18 takımlı ligde 17. sırada yer alıyor.

TAKIM MADURO'YA EMANET

Ajax'ta Maurice Steijn'in görevinden ayrılması sonrası takıma geçici olarak Hedwiges Maduro, teknik direktörlük yapacak. 38 yaşındaki Hollandalı, futbolculuk kariyerinde Ajax'ın altyapısından yetişmiş ve Valencia'ya transfer olana kadar A takımın formasını giymişti. Yaz aylarında yardımcı antrenör olarak Ajax'ın teknik ekibine dahil olan Maduro, geçici olarak teknik direktörlük görevini yürütecek.

Haberin Devamı

 

Ajaxta teknik direktör Maurice Steijn ile yollar ayrıldı

YORUM YAZ