MENÜ

Afrika Uluslar Kupası'nda olay: Djiku ve Amartey'in formasını giydiği Gana'ya saldırı

Afrika Uluslar Kupası grup maçında Gana, Yeşil Burun Adaları'na 2-1 mağlup oldu. Djiku ve Amartey'i kadrosunda bulunduran Gana'da Teknik Direktör Chris Hughton maçın ardından saldırıya uğradı. İşte detaylar...

Afrika Uluslar Kupası'nda olay: Djiku ve Amartey'in formasını giydiği Gana'ya saldırı

Fildişi Sahilleri'nde düzenlenen Afrika Uluslar Kupası B Grubu'nda mücadele eden Gana, Felix Houphouet-Boigny Stadyumu'nda Yeşil Burun Adaları ile karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Fenerbahç'de forma giyen Alexander Djiku ilk 11'de sahaya çıkarken Beşiktaşlı Daniel Amartey ise yedekler arasında yer aldı. Yeşil Burun Adaları'nda ise Garry Rodrigues 68. dakikada oyuna dahil oldu.

Afrika Uluslar Kupasında olay: Djiku ve Amarteyin formasını giydiği Ganaya saldırı

DJIKU'NUN GOLÜ YETMEDİ

Karşılaşmanın 17. dakikasında Yeşil Burun Adaları, Jamiro Monteiro'nun golüyle 1-o öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 56. dakikada Djiku'nun golüyle skoru eşitleyen Gana, 90+2'de Garry Rodrigues'e engel olamayınca sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı.

TEKNİK DİREKTÖR HUGHTON SALDIRIYA UĞRADI! O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Gana Milli Takımı mücadelenin ardından konakladığı geçti. Burada Ganalı bir taraftarın Teknik Direktör Chris Hughton'a saldırdığı ortaya çıktı. Gazeteci Muftawu Nabila Abdulai'nin verdiği bilgilere göre, saldırgan Ganalı yetkililer tarafından uzaklaştırılarak polise teslim edildi. Görüntülerde Daniel Amartey'in de olayın yakınında olduğu görülüyor.

Gana Milli Takımı, taraftarların saldırısına uğradı
YORUM YAZ