MENÜ

Acun Ilıcalı, Premier Lig'in yıldızını aldı! Resmen açıklandı

Hull City, Liverpool'un orta sahası Fabio Carvalho'yu renklerine bağladığını duyurdu. Portekizli yıldız, Championship ekibinde kiralık olarak forma giyecek.

Acun Ilıcalı, Premier Lig'in yıldızını aldı! Resmen açıklandı

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, Liverpool'un yıldız oyuncusunu renkerine bağladı. Acun Ilıcalı'nın kulübü, Portekizli orta saha oyuncusu Fabio Carvalho'yu kadrosuna kattı. Liverpool'dan yapılan açıklamada genç futbolcunun sezon sonuna kadar Hull City'ye kiralık olarak katıldığı duyuruldu. 

Haberin Devamı

İNGİLİZ GAZETECİ UYARDI: 'ZİYECH GİBİ...'

LİVERPOOL 6 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

Sezon başında Premier Lig ekibi Liverpool'dan Bundesliga ekibi RB Leipzig'e kiralık olarak giden Fabio Carvalho, 3'ü Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplamda 15 maça çıktı. Premier Lig devi Liverpool, Carvalho'yu 2022 yazında Lpndra kulübü Fulham'dan 6 milyon euro bonservis bedeliyle renklerine bağlamıştı.

Acun Ilıcalı, Premier Ligin yıldızını aldı Resmen açıklandı

"ÇOK HEYECANLIYIZ" DEMİŞTİ

Hull City'nin sahibi ve kulüp başkanı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Fabio Carvalho transferinin sinyalini vermişti. Ilıcalı, "Carvalho için çok büyük kulüplerle mücadele ediyoruz ama biz de Hull City'yiz. Jaden Philogene'nin diğer 10 kulüp arasından bizi seçtiğini unutmayın derim. Biz de çok heyecanlıyız. Fabio Carvalho çok özel bir oyuncu ve onu Hull City'de görmeyi gerçekten çok istiyoruz ama her önemli transferde olduğu gibi onu transfer etmek için de Premier Lig kulüpleri ve birçok Championship kulübü rakibimiz.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, Premier Ligin yıldızını aldı Resmen açıklandı

Günün sonunda, tüm taraftarlarımızın bizim Hull City olduğumuzu ve bir oyuncu transfer etmek istediğimizde her zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı ve her zaman büyük bir kulüp olduğumuzu göstereceğimizi bilmelerini istiyorum. Biz büyük bir aileyiz ve büyük bir kulübüz. Bu durumda, elbette kolay değil ama Jaden Philogene transferiyle hemen hemen aynı. "O dönemde de bize çok fazla şans vermediler ama Jaden'ın tercihi Hull City forması oldu." yorumunu yapmıştı.

OCAK AYININ İKİNCİ İMZASI

İngiltere Championship ekibi Hull City, Fabio Carvalho ile birlikte kış transfer döneminde ikinci imzasını atmış oldu. Kaplanlar, geçtiğimiz günlerde Premier Lig'in eski forveti Billy Sharp'ı da kadrosuna katmıştı. MLS'te Los Angeles forması giydikten sonra Amerika'dan ayrılan Sharp, Hull City ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalamıştı. 

Acun Ilıcalı, Premier Ligin yıldızını aldı Resmen açıklandı

YORUM YAZ