MENÜ

'Martial, Fenerbahçe ile imzalamak üzere!' İngiliz gazeteci uyardı: 'Ziyech gibi...'

Manchester United'a yakınlığıyla bilinen İngiliz gazeteci, Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak üzere olduğu Anthony Martial'in Fanatik'e değerlendirdi. Martial için yapılan 'Ziyech' uyarısı dikkat çekti. İşte detaylar...

'Martial, Fenerbahçe ile imzalamak üzere!' İngiliz gazeteci uyardı: 'Ziyech gibi...'

Ara transfer döneminde çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe'de gündem Anthony Martial... Sarı-lacivertliler, Manchester United ile bağlarını koparmak üzere olan Fransız forveti renklerine bağlamak istiyor. Yıldız futbolcu da Süper Lig'de ikinci baharını yaşamayı umut ediyor.

Haberin Devamı

ŞAŞIRTAN NDOMBELE KARARI

TEN HAG, OPSİYONU KULLANMIYOR

Sky Sports'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Manchester United'da bu yaz sözleşmesi sona erecek olan Anthony Martial'i kadrosuna katmaya çok yakın. 28 yaşındaki Martial, United'daki sözleşmesinin son altı ayına giriyor. Kırmızı Şeytanları'ın, Fransız golcü ile bir yıl daha sözleşme uzatma opsiyonu var. Ancak Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, bu opsiyonu kullanmayacak.

Martial, Fenerbahçe ile imzalamak üzere İngiliz gazeteci uyardı: Ziyech gibi...

TRANSFER TAMAMLANIYOR

Ten Hag, bu hafta başında sözleşme uzatma görüşmelerinin devam ettiğini öne sürmüştü ancak herhangi bir ilerleme olmadı. Sky Sports; Manchester United'ın Martial ile sözleşme yenileyip daha sonra onu satarak bonservis elde etmeği isteğini de vurguluyor. Fenerbahçe, Martial ile ocak ayında kalıcı bir anlaşma imzalamayı tercih ediyor. Sarı-lacivertliler, Martial'in altı ay içinde sözleşmesinin bitecek olması ve iki kulübün iyi bir ilişkiye sahip olması nedeniyle ufak bir meblağ ile bu transferi bitirmeye yakın.

Haberin Devamı

F.BAHÇE'DEN SAKARYASPOR'A TRANSFER

İNGİLİZ GAZETECİ UYARDI!

Anthony Martial'in Fenerbahçe transferini Goal'ün İngiltere muhabiri James Westwood, Fanatik'e değerlendirdi. Manchester United'a yakın bir gazeteci olan Westwood bu transferde sona gelindiğini söyleyerek, "İngiltere'den gelen tüm raporlar, bu transferin tamamlanmak üzere olduğunu gösteriyor. Erik ten Hag, ona artık açıkça ona güvenemeyeceğini biliyor. Asla istikrar sağlayamadı ve formda değil. Oynadığında da tamamen etkisiz" yorumunu yaptı.

Martial, Fenerbahçe ile imzalamak üzere İngiliz gazeteci uyardı: Ziyech gibi...

İngiliz gazeteci ayrıca Martial transferini Galatasaray'ın Hakim Ziyech transferine benzeterek, "Martial'in Türkiye'de geçireceği zaman, Ziyech'in durumuna benzeyecektir. Bunu hayal edebiliyorum. Parıltılar var ama tutarlılık yok. Benzer bir süreç yaşanabilir" ifadelerini kullandı.

Martial, Fenerbahçe ile imzalamak üzere İngiliz gazeteci uyardı: Ziyech gibi...

YORUM YAZ