MENÜ

Aboubakar'ın menajerinden transfer açıklaması! Fenerbahçe...

Vincent Aboubakar'ın menajeri Pini Zahavi, Fenerbahçe ile de adı geçen Kamerunlu golcünün Beşiktaş'a transfer süreci hakkında konuştu.

Aboubakar'ın menajerinden transfer açıklaması! Fenerbahçe...

Beşiktaş'ın golcüsü Vincent Aboubakar'ın menajeri Pini Zahavi, Sabah'a bir açıklama yaparak Aboubakar'ın transfer sürecini anlattı.

Haberin Devamı

ABOUBAKAR 677 GÜN SONRA DÖNDÜ

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında sahasında Alanyaspor ile karşılaşan Beşiktaş’ta Vincent Aboubakar, 677 gün sonra siyah-beyazlı formayı yeniden giydi. Wout Weghorst’un takımdan ayrılması ile birlikte transfer edilen 31 yaşındaki oyuncu, Vodafone Park’ta en son 21 Mart 2021 Fenerbahçe müsabakasında forma giymişti. Kamerunlu yıldız oyuncu, Alanyaspor karşısında 85 dakikada sahada kaldı. Karşılaşmanın ardından Vincent Aboubakar ve Dele Alli, Beşiktaşlı taraftarlara 3'lü çektirdi.

SERGEN YALÇIN BENZETMESİ

Vincent Aboubakar'ı Sergen Yalçın'a benzeten Nihat Kahveci, "Taraftarlar çok mutlu. Kimileri Aboubakar endişeleri de sildi. Bazı formalar vardır bazı oyunculara yakışır. Sergen Yalçın mesela, Galatasaray'da oynadı, Fenerbahçe'de Trabzonspor'da oynadı ama ona hep Beşiktaş forması yakıştı. Aboubakar da öyle, Beşiktaş forması yakıştı. Başka bir kimliğe bürünüyor Aboubakar Beşiktaş'ta. Bugünkü oynuyla da umut verdi" diye konuştu.

Haberin Devamı

ABOUBAKAR: FENERBAHÇE MENAJERİMLE GÖRÜŞTÜ

Aboubakar, geçen hafta düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe'nin Transfer için menajeriyle görüştüğünü söylemişti.
"Fenerbahçe menajerimle konuştu ama ben Fenerbahçe, Galatasaray veya Başakşehir'e gitmek için buradan ayrılmam. Bu hainlik olur. Buraya karşı çok önemli duygular hissediyorum. Bütün takımlara saygım var ama Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynarım."

SELAHATTİN BAKİ: TEMASIMIZ OLMADI

Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, Aboubakar'ı istedikleri yönündeki haberler hakkında; "Rakibimizin oyuncusu için 'Doğru söylemiyor' demek istemem ama Fenerbahçe'den ne başkan, ne yönetici ne de futbol departmanından hiçbir şekilde temasımız olmadı. Olsa olsa Fenerbahçe adını kullanan bir menajer kendisine ulaşmış olabilir. Aboubakar'ı Beşiktaş'a getiren menajerlerin Türkiye ayağından biri bana mesaj atıp 'Bu dedikoduları biz çıkarmadık' dedi." diye konuşmuştu.

MENAJERİ TRANSFER SÜRECİNİ ANLATTI!

Beşiktaş'ın golcüsü Vincent Aboubakar'ın menajeri Pini Zahavi, Sabah'a bir açıklama yaparak Aboubakar'ın transfer sürecini anlattı.
"Aboubakar'a İspanya ve İngiltere'den teklifler aldı. Al Nassr'dan ayrılması halinde aklında hep Beşiktaş'a gitmek vardı ve ilk tercihi hep Beşiktaş'tı. Evine, kalbinin ait olduğu ve kupalar kazandığı kulübe dönmeyi arzuladı. Beşiktaş dışında bir kulüple konuşmadık, temas bile etmedik. Aboubakar burayı hep evi gibi gördü. Bu transfer için başkan ve sportif direktör her şeyi yaptı."

Haberin Devamı

Aboubakar ve Rosier'in Eğlenceli Kar Savaşı

YORUM YAZ