MENÜ

Aaron Boupendza'nın yeni adresi belli oldu! Resmi açıklama

MLS takımlarından FC Cincinnati, Aaron Boupendza'yı transfer ettiğini açıkladı.

Aaron Boupendza'nın yeni adresi belli oldu! Resmi açıklama

Süper Lig'in eski gol krallarından olan ve ara transfer döneminde Beşiktaş'ın da gündemine gelen Aaron Boupendza'nın yeni adresi belli oldu.

Haberin Devamı

SÜPER LİG'DE GOL KRALLIĞI YAŞAMIŞTI

Aaron Boupendza, 2020'nin yaz transfer döneminde Bordeaux'dan Hatayspor'a transfer olmuştu. Hatayspor'da geçirdiği tek sezonda 36 maçta 22 gole imza atan Gabonlu oyuncu, sezonu gol kralı olarak tamamlamıştı.

Türkiye'de sergilediği başarılı performans sonrası birçok takımla adı anılan Boupendza, 2021'in yaz transfer döneminde Katar ekibi Al Arabi kadrosuna katılmıştı. 2022'nin yaz transfer döneminde de Al-Arabi'den Al-Shabab'a geçen Boupendza'nın yeni adresi resmen açıklandı.

TRANSFER RESMİLEŞTİ

MLS takımlarından FC Cincinnati, Gabonlu golcüyü kadrosuna kattığını duyurdu.

 

'ÇOK MEMNUNUZ'

FC Cincinnati Genel Müdürü Chris Albright, “Aaron'un FC Cincinnati'ye katılmasından çok memnunuz. Kanıtlanmış bir gol atma rekoru ve hücumda birden fazla pozisyonda oynama becerisi olan yetenekli ve dinamik bir forvet. Kariyerinin zirvesindeyken Cincinnati'ye gelmeyi seçti ve onun uluslararası ve Avrupa deneyimi grubumuz için son derece değerli olacak. Aaron, yeteneğinin ötesinde, grubumuzun kültürüne uyum sağlayacak güçlü kişiliğe ve karaktere sahip bir oyuncu. Ona Cincinnati'de hoşgeldin demek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Aaron Boupendzanın yeni adresi belli oldu Resmi açıklama

YORUM YAZ