MENÜ

Fnatic ekibinden şok edici hamle: flusha yerine çok tanıdık bir isim

Fnatic’te ilgi çekici bir değişiklik yaşandı. ESL One New York’ta takımıyla yer alması planlanan Robin “flusha” Rönnquist yerine yakından tanıdığımız Adil “ScreaM” Benrlitom mücadele edecek.

Fnatic ekibinden şok edici hamle: flusha yerine çok tanıdık bir isim

Bu değişiklik fnatic’in yeni Legends sahnesinde CompLexity , Natus Vincere ve HellRaisers ekiplerine karşı kaybetmesinden sonra gündeme geldi. Aslında en iyi Major oyunculardan biri olarak bilinen flusha Londra’daki Major turnuvasında en kötü performansını kaydetti ve turnuvanın ikinci aşamasında oynanan yedi harita üzerinde 0.82 rating aldı.

Haberin Devamı

Bir basın açıklamasında fnatic, son sonuçların takımın “gözden geçirilmiş bir takım kültürüne doğru çalışmaya başladığını” ve “ekipte yeni bir istikrar duygusu yaratmaya doğru ilerlediğini” söyledi.

Fnatic, “Daha önce gördüğümüz ve her zaman çaba göstermemiz gerektiğine inandığımız Counter-Strike’da dünyaca ünlü bir takım olarak Fnatic’i yeniden kurmayı umuyoruz,” diye konuştu.

“ Kendi başına Fnatic ve Counter-Strike efsanesi olan flusha, geleceğimizi gözden geçirip araştırırken, yine takımımızda yer alacak.”

26-30 Eylül tarihleri ​​arasında düzenlenecek olan ESL One New York’da , A Grubu’nda, Natus Vincere , mousesports ve Gambit ile karşılaşacak.

ESL One New York için fnatic takımı şöyle olacak:

Haberin Devamı

İsveç Jesper “JW” Wecksell

İsveç Freddy “KRIMZ” Johansson

İsveç Richard “Xizt” Landström

İsveç William “draken” Sundin

Belçika Adil “ScreaM” Benrlitom (geçici oyuncu)

Kaynak: Playerbros

YORUM YAZ