MENÜ

Flaş Murat Cem Akpınar açıklaması: Devre arası neden oyundan çıktı anlamadım!

Süper Lig'de sezonun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor 36. hafta maçında deplasmanda Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı. TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci, Hatayspor - Trabzonspor maçı ardından değerlendirmelerde ve Murat Cem Akpınar hakkında açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'de sezonun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor 36. hafta maçında deplasmanda Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı.

Haberin Devamı

TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci, Hatayspor - Trabzonspor maçı ardından değerlendirmelerde ve Murat Cem Akpınar hakkında açıklamalarda bulundu.

Nihat Kahveci: ‘’Trabzonspor, bir deplasmanda bulabileceği pozisyonları buldu. Penaltıyı atsa belki çok daha farklı bir maç izleyebilirdik. Çünkü orta sahaların çok çabuk geçildiği hatta Hatayspor’un inanılmaz kenarlara inip isabetli ortalar kestiği rahat bir maç oldu. Açıkcası izlerken keyif aldığımız bir maç oldu. Benim şahsi beklentim daha temposuz daha az gol pozisyonu olduğu bir maç olurdu orada da fazla bir şey diyemezdik. Çünkü şampiyon olmuşsun inanılmaz sevinmişsin, inanılmaz bir adrenalin yüklenmesi olmuş onun da bir yorgunluğu oluyor. Abdullah hocayı çok övdük bu sezon ufak bir eleştirim olsun. Çünkü genç birini oynattı ilk defa 11’de Murat Cem, ben şahsen çok beğendim devre arası neden çıktı onu anlamadım. Şu anlamda çıkmış olabilir Abdullah hoca ‘’En iyi idman maç.’’ Demiştir o yüzden hemen 3 oyuncu değişikliği ile Salı günü oynatacağı işte Abdülkadir Ömür, Visca, Cornelius’u oyuna aldı. Ama Murat Cem'in cesaretini, öne doğru oynamasını beğendim.’’ dedi.

YORUM YAZ