MENÜ

Flaş iddia! Ali Koç Fenerbahçe taraftarını tokatladı

Son dakika haberi: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray derbisinde taraftarların ‘istifa’ tezahüratı ve küfürlü tepkisinin ardından çılgına döndü. Protokolden aşağıya atlayan Koç'un çıkan arbede sırasında bir kişiyi tokatladığı iddia edildi.

Flaş iddia! Ali Koç Fenerbahçe taraftarını tokatladı

Fenerbahçe, Süper Lig’in 23. haftasındaki derbi maçta Kadıköy’de Galatasaray’a 3-1 yenilerek şampiyonluk şansını oldukça zora soktu. Kadıköy’de Galatasaray’a karşı elde edilen 20 yıllık üstünlük dün Koç’un döneminde 3-1’lik skorla bozuldu, ezeli rekabetteki seri, tarihe karıştı.

Haberin Devamı

Zirveden uzak kaldığı sezonda evinde Galatasaray’a da yenilerek büyük hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe’de taraftar çıldırdı ve Ali Koç ve kurmaylarını istifaya çağırdı.

Küfüre tokat iddiası!

Maçın son saniyelerinde protokol tribününe yakın bölüm karıştı. Taraftarların ‘istifa’ tezahüratı ve küfürlü tepkisinin ardından Ali Koç dayanamadı ve protokolden aşağıya atladı. Fenerbahçe Başkanı’nın girdiği tribünde arbede yaşanırken, Koç’un güvenlikleri Başkan’ı içeriye çekti. Koç’un, arbede sırasında bir kişiyi tokatladığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Flaş iddia Ali Koç Fenerbahçe taraftarını tokatladı

Başkan Ali Koç, kendisine yapılan yoğun tepkilerin ardından dayanamadı ve sonunda taraftarın arasına işte böyle daldı.

YORUM YAZ