MENÜ

Fikret Orman düğmeye basıyor!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yarınki seçim sonuçlarının ardından transfer komitesini harekete geçirecek. Sponsorluklar ve loca satışlarına ivme kazandırmayı planlayan siyah-beyazlıların patronu, Kartal Yuvaları’nı halka açarak nefes almaya çalışacak.

Fikret Orman düğmeye basıyor!

Beşiktaş’taki üçüncü dönemine girmek için yarınki seçim sonuçlarını bekleyen başkan Fikret Orman, pazartesi gününden itibaren kollarını sıvayarak düğmeye basacak.

Haberin Devamı

Geçmiş dönemdeki artı ve eksilerini göz önünde bulundurarak hemen görev dağılımı yapacak olan Orman, teknik direktör konusunda bizzat kendisi hareket edecek olan. Siyah-beyazlıların patronu, yıllık ücret olarak maliyeti en düşük hocayı tercih edecek.

Lucescu ve Guti ikilisinden birini getirmeyi planlayan Fikret Orman, daha sonra transfer komitesini harekete geçirecek. Hocanın belli olmasından sonra yeni teknik adamla uyum içerisinde hareket edecek bir komite oluşturacak olan Orman şu ana kadar görüştüğü isimleri de yeni teknik adamın önüne koyacak. Geldiği günden beri yaptığı sponsorluk anlaşmalarıyla dikkat çeken Beşiktaş Başkanı, bu konuya özellikle dikkat edecek. Bunun için profesyonel bir ekip kurulmasını isteyen siyah-beyazlı kulübün başkanının uluslararası firmalarla temas kurmaya çalışacağı dile getirildi.

Haberin Devamı

Para kaynakları

Sponsorluk çalışmaları içerisine loca satışlarını da koyacak olan Fikret Orman, Kartal Yuvaları’nın halka açılmasını da sağlayacak. Bu şekilde hem nakit girişini düzenleyecek hem de eldeki hisselerle teminat olarak göstererek kredi alacak olan yönetim, yeni sezonda mali açıdan kulübe nefes aldırmaya çalışacak.

Kaynak: Skorer

YORUM YAZ