MENÜ

Fenerbahçe'ye Pelkas piyangosu!

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi... Sarı-lacivertlilerde Vitor Pereira'nın ayrılışı sonrası performansı yeniden yükselişe geçen Dimitrios Pelkas ile flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. Yunan yıldızın İtalyan ekibi Bologna tarafından takip edildiği ve sarı-lacivertlilerin kapısını çalacağı ifade edildi.

Fenerbahçe'ye Pelkas piyangosu!

Süper Lig'de Galatasaray'ı konuk edecek olan Fenerbahçe zorlu derbi mücadelesinin hazırlıklarını sürdürürken takımın Yunan yıldızı Pelkas hakkında dikkat çeken bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Takvim'de yer alan habere göre geçen sezon Pelkas'ı transfer etmek isteyen ancak başaramayan Bologna bir kez daha Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. Geçtiğimiz sezon Yunan yıldızı transfer etmek isteyen İtalyan kulübü, Fenerbahçe engeline takılmıştı. Sarı-lacivertliler, Pelkas'ı bırakmamıştı.

Bologna'nın bir kez daha Pelkas'a teklif yaptığı ve Yunan yıldız için Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin Yunan oyuncu için 4 milyon euro istediği öğrenildi. Bologna, 28 yaşındaki Pelkas'a 3 yıllık imza attırmak istiyor.

YORUM YAZ