MENÜ

Fenerbahçe'ye büyük müjde

Geçtiğimiz hafta erkek basketbol takımında 4 kişinin koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı açıklanan Fenerbahçe'ye iyi haberler kadın basketbol ile kadın-erkek voleybol takımlarından geldi. 65 kişiye yapılan testin negatif çıktığı duyuruldu.

Fenerbahçe'ye büyük müjde

Fenerbahçe Beko, geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan testler neticesinde 1 sporcu, 1 teknik ekip ve 2 idari ekip çalışanı olmak üzere toplamda 4 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. Bu gelişmeler üzerine Sarı-Lacivertliler, kadın basketbol ile erkek-kadın voleybol şubelerine de COVID-19 testi uyguladı. Toplamda 65 kişiye yapılan testlerin tamamının negatif çıktığı resmi site üzerinden duyuruldu.

Haberin Devamı

‘İlk etapta 5 kişide’

Kulüp tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “İlk yapılan tetkiklerde 5 kişide koronavirüs bulgularına rastlanmış olması sebebiyle, detaylı taramaları gerçekleştirilmiş, sonrasında sonuçlar negatif çıkmıştır. Böylelikle, tarafımıza iletilen son test sonuçlarına göre tüm sporcu, idari personel ve teknik heyetlerimizin sonuçları negatiftir.”

YORUM YAZ