MENÜ

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Mateja Kezman aranıyor!

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Mateja Kezman'a büyük şok... Eski futbolcu, Belçika'da düzenlenen şike operasyonu kapsamında aranıyor. İddialara göre Sırp gizli servisi, 39 yaşındaki Kezman'ın peşinde.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Mateja Kezman aranıyor!

2006 yazında transfer olduğu Fenerbahçe'de iki sezon boyunca top koşturan Mateja Kezman hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Belçika'da düzenlenen ve "Temiz Eller" adı verilen şike operasyonu kapsamında Sarı Lacivertliler'in eski yıldızının da şüpheliler arasında olduğu iddia edildi.

Ülkede yayım yapan Het Nieuwsblad'da yer alan haberde skandalın merkezindeki isimlerden olan ve şu anda tutuklu bulunan Dejan Veljkovic ile Uros Jankovic ardından gözlerin iş ortakları Kezman'a çevrildiği belirtildi.

Sırp gazetesi Kurir tarafından aracı olduğu transferlerden en az 30 milyon euro kara para akladığı iddia edilen Kezman'ın bir süredir Sırbistan gizli servisi tarafından arandığı öne sürüldü.

Öte yandan Sırp gizli servisinin Veljkovic ve Jankovic'e ait olan 7 daire, 1 kafe ve 1.3 milyon euro'ya el koyduğu öğrenildi.

Fenerbahçenin eski yıldızı Mateja Kezman aranıyor

Yunus DİLBER / fanatik.com.tr

YORUM YAZ