MENÜ

Fenerbahçe'nin attığı 48 golün 11'inde Pelkas'ın katkısı var

Yunan oyuncu, birçok yıldızın bulunduğu hücum hattının en önemli oyuncusu olduğunu bir kez daha gösterdi. Ligde Fenerbahçe’nin kaydettiği 48 golün 11’inde Pelkas’ın doğrudan katkısı var!

Fenerbahçe'nin attığı 48 golün 11'inde Pelkas'ın katkısı var

Mesut Özil, Enner Valencia, Mbwana Samatta, Bright Osayi-Samuel... Fenerbahçe’nin hücum hattında Avrupa çapında isim yapmış birçok yıldız var. Ancak Sarı-Lacivertliler’i sırtlayan isim Dimitris Pelkas olmaya devam ediyor. 27 yaşındaki futbolcu, sakatlık sonrası ilk 11’de çıktığı ilk maç olan Trabzonspor karşılaşmasında galibiyeti getirerek takımının şampiyonluk yarışına sımsıkı tutunmasını sağladı. Bu golle birlikte Pelkas’ın ligde Kanarya’ya verdiği skor katkısı 11’e ulaştı. Yunan yıldız, 5 kez ağları sarsarken 6 da asist yaptı. Fenerbahçe’nin ligde kaydettiği 48 golün neredeyse çeyreğinde Pelkas’ın doğrudan imzası bulunuyor.

Haberin Devamı

Vatandaşını üzdü

Trabzonspor’un devre arasında kadrosuna kattığı Anastasios Bakasetas, Pelkas’ın Yunanistan Milli Takımı’nda doğrudan rekabete girdiği isim konumunda. Yıldız futbolcu attığı golle hem Bakasetas’a yeni takımında ilk mağlubiyetini tattırdı. Hem de Yunanistan’ın hocası John van’t Schip’e mesajı göndermiş oldu. Yunan medyası da maçla ilgili haberlerinde Pelkas-Bakasetas rekabetine dikkat çekerek Fenerbahçeli futbolcunun, karşılaşmanın yıldızı olduğunu yazdı.

Aslıhan Çil

YORUM YAZ