MENÜ

Fenerbahçe'den stoper taarruzu

Ayew imzayı attı, Janssen gelmek için eşyalarını topladı. Damien Comolli şimdi gözünü savunma transferine çevirdi. Kurt Zouma ve Chelsea’yle görüşmeler sürüyor. Listedeki diğer isim olan Diego Reyes’le ise pazarlıklar kıran kırana devam ediyor.

Fenerbahçe'den stoper taarruzu

Fenerbahçe, yabancı transferinde gaza bastı. Andre Ayew’e imza attıran Sarı- Lacivertliler, ikinci bombayı Vincent Janssen ile patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler’in durmaya niyeti de yok. Damien Comolli şimdi gözünü, stoper adaylarına çevirdi. Kaliteli bir savunmacıyı Fenerbahçe’ye kazandırmak için kolları sıvadı. Listenin başında iki yıldızın ismi var: Kurt Zouma ve Diego Reyes.

Haberin Devamı

Newcastle da devrede

Zouma için Chelsea ile yapılan görüşmelerde sona gelindi. Fransız savunmacı da Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak bakıyor. Ancak Premier Lig’den başka taliplerin de çıkması nedeniyle iş uzadı. Zouma, Stoke’ta olduğu gibi yeniden ligde kalma savaşı vermek istemiyor. Bu nedenle Fenerbahçe; 23 yaşındaki savunmacıyı isteyen diğer takımlar Newcastle ve Brighton’a oranla daha şanslı görünüyor.

Haberin Devamı

Benfica’ya yetiştirmek istiyor

Sarı-Lacivertliler’in diğer adayı Diego Reyes şu anda boşta. Fenerbahçe, Reyes’in menacerine teklif yaparak beklemeye geçti. Newcastle, Zouma’da olduğu gibi 25 yaşındaki stoper için de devrede. Ayrıca Wolverhampton’ın da Meksikalı oyuncuyla ilgilendiği öğrenildi. UEFA’ya kadro 2 Ağustos’ta verilecek. Ancak özel mazeretlerle, ilk maçtan bir gün önceye kadar iki futbolcu daha bildirme hakkı bulunuyor. Damien Comolli işte bu nedenle iki savunmacıdan birini, Benfica’yla oynanacak ilk maçtan önce İstanbul’a getirmek istiyor.

YORUM YAZ