MENÜ

Fenerbahçe'den Polonara ve Fontecchio atağı

Yeni sezonda Turkish Airlines EuroLeague'de Final Four adına yeniden güçlü şekilde iddialı olmak isteyen Fenerbahçe Beko'nun Baskonia'dan Achille Polonara ve ALBA Berlin'den Simone Fontecchio ile ilgilendikleri belirtildi.

Fenerbahçe'den Polonara ve Fontecchio atağı

Yeni sezonda Turkish Airlines EuroLeague'de yine şampiyonluk adına iddialı olmayı hedefleyen Fenerbahçe Beko, transfer çalışmalarına hız vermiş durumda. Fransız genç oyuncu Yoan Makoundo'yu listesine aldığı belirtilen Fenerbahçe'nin İtalyan oyuncular Achille Polonara ve Simone Fontecchio'yu da kadrosuna katmak istediği aktarıldı.

Haberin Devamı

EuroBBall Videos'un haberine göre Fenerbahçe Beko, yaz aylarında transfer adına son derece etkili olmayı planlıyor. Bu doğrultuda Baskonia'dan Achille Polonara ve ALBA Berlin'den Simone Fontecchio transfer edilmesi istenen isimler arasında yer alıyorlar. Polonara'nın Baskonia ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor olsa da Fontecchio'nun ALBA ile olan kontratı devam etmekte.

Haberin Devamı

Bu sezon Baskonia formasıyla EuroLeague'de 33 maçta forma giyen Polonara; 12.2 sayı, 6.6 ribaunt, 1.9 asist, 1.2 top çalma ortalamaları yakalarken ALBA Berlin ile 29 maça çıkan Simone Fontecchio ise 10.6 sayı, 3.4 ribaunt, 1.6 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

YORUM YAZ