MENÜ

Fenerbahçe'den Kiev maçına damga vuran üçlü

Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev'le deplasmanda oynadığı maçta 3 oyuncu ön plana çıktı. Jesus'un gözdesi İsmail Yüksek, performansıyla göz doldurdu. Yeni transfer Arao, ilk maçında büyük beğeni kazandı. Osayi- Samuel, sağ bekte Kiev'li oyuncuları çok zorladı.

Fenerbahçe'den Kiev maçına damga vuran üçlü

Sarı- Lacivertliler, özellikle Dinamo Kiev karşılaşmasının ilk devresinde takım olarak rakibine göre çok daha üstün oynadı. İkinci yarıda Kiev, daha fazla Kanarya'nın kalesine gelmeye çalıştı ve birkaç fırsat da yakaladı.

Haberin Devamı

90 dakikanın tamamına baktığımızda Fenerbahçe'nin performans anlamında en çok dikkat çeken oyuncuları; sağ bek Osayi-Samuel ile orta sahada görev yapan yeni transfer Willian Arao ile İsmail Yüksek oldu. Osayi, hem hücumda hem de savunmada Kiev'li oyunculara karşı hep üstünlük kurdu.

Geçen sezon Bursa'da oynayan İsmail ise takımının enerjisi en yüksek futbolcularının başında geldi. İlk kez Çubuklu formayı giyen Arao, sanki uzun yıllardır bu takımın bir parçası gibiydi. Brezilyalı yıldız, ikili mücadelelerde de Kiev'li futbolculara üstünlük kurdu.

YORUM YAZ