MENÜ

Yeni yıldızlar, Fenerbahçe'ye ısınıyor!

Kanarya'nın yeni isimleri, Sarı-Lacivertliler'e ısınmaya başladı. Fred çıktığı ilk Samsun maçıyla Fenerbahçe kariyerine müthiş başladı, Livakovic de Twente maçı öncesi taraftarı selamladı, dün de ilk idmanına çıktı, rövanşta eldivenleri devralmaya hazırlanıyor.

Yeni yıldızlar, Fenerbahçe'ye ısınıyor!

İngiliz ekibi Manchester United’dan gelen Fred, Sarı-Lacivertli formaya yavaş yavaş ısınıyor. Brezilya Milli Takımı’nda da forma giyen yıldız oyuncu için Brighton Teknik Direktörü De Zerbi, “Cep telefonuma baktım ve haberi gördüm. ‘Fred Fenerbahçe’de’ yazıyordu. Onu gizliden gizliye kadromuzda istiyorduk” diyerek hayıflanmıştı.

Haberin Devamı

Yeni yıldızlar, Fenerbahçeye ısınıyor

Golü ofsayta takıldı

Fenerbahçe’nin 15 milyon Euro’luk bonservis bedeli ile 4 yıllığına kadrosuna kattığı Fred, arkadaşlarının da desteği ile kısa zamanda formasına uyum sağladı. Samsunspor maçında teknik direktör İsmail Kartal tarafından ilk 11’de sahaya sürülen, 85 dakika oyunda kalan, attığı bir gol ise ofsayta takılan tecrübeli oyuncu gelecek maçlarda da takımı için en iyisini yapmak istediğini söyledi.

Yeni yıldızlar, Fenerbahçeye ısınıyor

Livakovic, Twente'yi bekliyor

Altay Bayındır’ın Manchester United’a transferi sonrası İsmail Kartal, İrfan Can Eğribayat’a partner istemiş, gündemdeki Livakovic için yönetim uygun zamanı beklemişti. Twente ile oynanan ilk maç öncesi gerçekleşen transfer ile Sarı-Lacivertli ekip kaleci sorununa da büyük ölçüde çare buldu. Takımı Dimamo Zagreb’in hem Avrupa Kupası hem de Hırvatistan Ligi maçlarında forma giyen Livakovic için Twente ile 31 Ağustos Perşembe günü Hollanda’da oynanacak olan rövanş maçı bir anlamda vitrin olacak. Teknik direktör İsmail Kartal’ın ilk maçın 5-1’lik skorunu göz önünde bulundurup Hırvat file bekçisine bu karşılaşmada ilk 11’de yer vermesi bekleniyor. Başarılı eldiven dün de Sarı-Lacivertliler'le ilk idmanına çıkmıştı.

Haberin Devamı

Yeni yıldızlar, Fenerbahçeye ısınıyor

İrfan Can tempoyu artırıyor

Geçen sezon tribünlerin tepkisi nedeniyle takımdan ayrılma noktasına gelen İrfan Can Kahveci, bu sezon ise bambaşka bir performans gösteriyor. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, çıktığı 7 maçta 4 gol ve 3 asist ile oynarken, “Her geçen hafta hem takım olarak hem bireysel olarak performansımız artıyor. Ben bu forma için savaşacağımı söylemiştim. İnşallah yolun sonu taraftarlarımızın dediği gibi şampiyonluk olur” diye konuştu.

Yeni yıldızlar, Fenerbahçeye ısınıyor

YORUM YAZ