MENÜ

Fenerbahçe'de Altay'dan sonra bir yıldız daha İngiltere yolcusu! Asıl hedefi belli oldu

Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın Premier Lig'in köklü takımlarından Manchester United ile sözleşme imzalaması an meselesi olarak görülürken bir diğer yıldızın da İngiltere'nin yolunu tutacağı ifade edildi. Bu sezon transferlerden rekor ücret kazanan Sarı-Lacivertli ekip, bir oyuncusunu daha yolcu etmeye hazırlanıyor. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'de Altay'dan sonra bir yıldız daha İngiltere yolcusu! Asıl hedefi belli oldu

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken bir yandan da oyuncu satışlarından rekor ücretler elde ediliyor. Kanarya, bu sezon oldukça kârlı bir dönemi geride bırakmaya hazırlanırken bir yıldızından daha para kazanmayı amaçlıyor. Öte yandan Fenerbahçe'de Altay Bayındır İngiltere'nin yolunu tutarken yeni transferlerden Szymanski'nin performansı parmak ısırtıyor. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

ALTAY'DA İMZA AN MESELESİ

Fenerbahçe'ye veda ederek İngiltere'nin yolunu tutan Altay Bayındır, kısa süre içerisinde Premier Lig'in köklü ekibi Manchester United ile sözleşme imzalayacak. Kırmızı Şeytanlar'ın Hollandalı menajeri Erik te Hag, uzun süredir bu transferin gerçekleşmesini istiyordu.

TARAFTARIN SEVGİLİSİ

Geçtiğimiz sezonu Feyenoord'da kiralık geçiren Polonyalı yıldız 9.75 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer oldu. 24 yaşındaki oyuncu gösterdiği performansla şimdiden taraftarların sevgilisi oldu.

Fenerbahçede Altaydan sonra bir yıldız daha İngiltere yolcusu Asıl hedefi belli oldu

73 DAKİKADA İKİ GOLE KATKI

Süper Lig'de ligin ilk haftası oynanan Gaziantep FK karşısında ilk 11'de sahaya çıkan Sebastian Szymanski, bir asistle galibiyette pay sahibi oldu.

Fenerbahçe ligin ikinci haftasında Samsunspor deplasmanına çıktı. Yedek kulübesinde başlayan ve sonradan oyuna dahil olan yıldız oyuncu takımının ikinci golünü atarken üç puanın kazanılmasına yardımcı oldu.

Haberin Devamı

KONFERANS LİGİ'NDE ŞOV YAPTI

Konferans Ligi'nde oynanan beş maçın tamamında süre alan Szymanski adeta takımın gol makinesi haline geldi. Bu maçlarda üç kez gol atmayı başaran Polonyalı oyuncu üç de asist yaparak takımının attığı toplam 20 golün yüzde otuzuna doğrudan katkı verdi.

Gollerin yanı sıra ön alanda yaptığı baskıyla savunma yönünü de konuşturan Szymanski, İsmail ve Fred ile sarı - lacivertlilerin ideal orta alan oyuncuları arasına girmeyi başardı. Henüz 24 yaşında olan Szymanski, gelecek yıllarda Fenerbahçe'ye büyük paralar kazandırarak satılabilir.

SERDAR AZİZ ADA YOLCUSU

Sabah'ta yer alan habere göre; Cardiff City Teknik Direktörü Erol Bulut, Türkiye'den bir stoperi transfer etmek için harekete geçti. Gaziantep FK'dan Ertuğrul Ersoy'u da gündeminde bulunduran Erol Bulut'un asıl hedefi ortaya çıktı. Tecrübeli teknik direktörün transferdeki hedefinin Fenerbahçe'de birlikte çalıştığı Serdar Aziz olduğu belirtildi.

Fenerbahçede Altaydan sonra bir yıldız daha İngiltere yolcusu Asıl hedefi belli oldu

Serdar Aziz bu sezon Fenerbahçe formasını 3 maçta giydi. Tecrübeli stoper bu süreçte 258 dakika sahada kaldı. 32 yaşındaki stoperin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Milli yıldızın güncel piyasa değeri 1 milyon 700 bin euro.

Haberin Devamı

SÜPER LİG'DEN 3 İSİM

Erol Bulut yönetimindeki Cardiff City transferde Türkiye pazarına yöneldi. Aaron Ramsey transferiyle dikkat çeken Cardiff City, Süper Lig'in eski yıldızları Manolis Siopis, Dimitrios Goutas ve Alex Runarsson'la da anlaşma sağladı. Championship ekibinin diğer transferleri ise şu isimler oldu: Yakou Meite, Karlan Grant, Ike Ugbo, Josh Bowler.

Fenerbahçede Altaydan sonra bir yıldız daha İngiltere yolcusu Asıl hedefi belli oldu

YORUM YAZ