Fenerbahçeli voleybolcu Ana Cristina Brezilya'yı sırtladı! Hollanda maçına damga vurdu

Milletler Ligi'nde heyecan 2.hafta maçlarıyla devam ediyor. Filenin Sultanları'nı dünya sıralamasında adım adım takip eden Brezilya, Hollanda ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 3-1'lik skorla galip ayrılan Brezilya olurken, Fenerbahçeli voleybolcu Ana Cristina de Souza, karşılaşmanın en skorer ismi oldu.

Fenerbahçeli voleybolcu Ana Cristina Brezilya'yı sırtladı! Hollanda maçına damga vurdu

Milletler Ligi'nde 2.hafta heyecanı Amerika Birleşik Devletleri'nde başladı. 3 hafta süren etapların ardından, puan sıralamasında ilk 8 yer alan takımlar, finallere etaplarına taşınacak.

Haberin Devamı

Dünya sıralamasında Filenin Sultanları'nın en yakın rakibi olan Brezilya, Hollanda ile karşı karşıya geldi. İlk seti 25-17'lik skorla alan Sambacılar, ikinci seti 20-25'le kaybetti. Üçüncü set ve final setinde hata yapmayan Brezilya, karşılaşmadan 3-1'lık zaferle ayrıldı ve Filenin Sultanları'nı takibi sürdürdü.

FENERBAHÇELİ ANA CRİSTİNA EN SKORER OYUNCU

Brezilya adına karşılaşmaya damgasını vuran isim, Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet forması giyen Ana Cristina oldu. Ana Cristina 19 sayıyla karşılaşmanın en skoreri olurken Knollema 15 sayı kaydetti.

Karşılaşmanın ardından dünya sıralamasında oluşan son puan durumu ise şöyle;

 

Fenerbahçeli voleybolcu Ana Cristina Brezilyayı sırtladı Hollanda maçına damga vurdu

YORUM YAZ