MENÜ

Vitor Pereira'dan Arda Güler sözleri! 'Hızlı koşan bir oyuncu değil'

Bir dönem Fenerbahçe'nin teknik direktörlük görevini üstlenen Vitor Pereira, Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Vitor Pereira'dan Arda Güler sözleri! 'Hızlı koşan bir oyuncu değil'

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, sarı-lacivertlilerden Real Madrid'e transfer olan genç milli futbolcu Arda Güler hakkında konuştu. Bir YouTube kanalına açıklamalarda bulunan teknik adam, dikkat çeken sözler kullandı.

Haberin Devamı

REKOR ÜCRETLE MADRİD'DE

Fenerbahçe, genç futbolcu Arda Güler'in 20 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e transfer olduğunu duyurmuştu Sarı-lacivertlilerin, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, Madrid'in ayrıca azami 10 milyon Euro bonus ve sonra satıştan yüzde 20 pay vereceği ifade edilmişti.

Genç futbolcu, İspanya temsilcisi ile bu sezon 2 maça çıktı ve ve 67 dakika süre aldı.

Vitor Pereiradan Arda Güler sözleri Hızlı koşan bir oyuncu değil

FENERBAHÇE MACERASI

Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin başına ilk kez 2015/2016 sezonunda geçti. Van Persie ve Nani'li kadrosuyla şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilen sarı lacivertliler ligi Beşiktaş'ın arkasında 2. sırada tamamladı. Fakat Aziz Yıldırım yönetimi yola Portekizli teknik adamla devam etti. Fenerbahçe 2016/2017 sezonunun UEFA Şampiyonlar Ligi Eleme Turu maçlarına Pereira yönetiminde çıktı. Fakat Sarı Kanaryalar Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'e elendi ve yönetim Pereira'nın görevine son verdi. 

Haberin Devamı

Vitor Pereiradan Arda Güler sözleri Hızlı koşan bir oyuncu değil

İŞTE ARDA GÜLER SÖZLERİ

Pereira, "Arda Güler, kendini kanada atıp içerideki tüm pas seçeneklerini değerlendirebiliyor. En yüksek kalitedeki paslarını öndeki üçlüye iletebiliyor." dedi.

Arda'nın forvet arkasında oynaması gerektiğini söyleyen Pereira, "Arda, hızlı koşan bir oyuncu değil ama oyunu çok hızlı düşünüyor. Sahada diğerlerinin göremediği şeyleri görüyor. Tekniği çok güçlü, sol ayağı çok iyi. Ama bana kalırsa ortada yani oyunun merkezinde oynamalı." ifadelerini kullandı.

Vitor Pereiradan Arda Güler sözleri Hızlı koşan bir oyuncu değil

YORUM YAZ