MENÜ

"Karşılaştırılamayacak kadar fark var"

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, sahasında BB Erzurumspor'u konuk etti. Sarı-lacivertliler 2-0 önde olduğıu karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. BB Erzurumspor'un son dakikada attığı gol taraftarı adeta kahretti. Fanatik Gazetesi yazarı Cem Dizdar, Fenerbahçe-BB Erzurumspor karşılaşmasını Fanatik TV'de Hakan Ateşler'e değerlendirdi.

Ersun yanal'ın gelişiyle bambaşka bir hava yakalayan Fenerbahçe, Kadıköy'de oynanan BB Erzurumspor maçının son dakikalarında yediği golle kötü gidişatı sürdürdü. Maçta ilk yarıyı 2-0'lık skorla üstün kapatan sarı-lacivertliler, ikinci yarıda iki gol yiyerek sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi yazarı Cem Dizdar, Fenerbahçe-BB Erzurumspor karşılaşmasını Fanatik TV'de Hakan Ateşler'e değerlendirdi.

Fenerbahçe-BB Erzurumspor maçının iki yüzü olduğunu ifade eden Cem Dizdar, "İlk yarı başka bir oyun, başka bir iştah ve istek vardı. Ersun Ynaal heyecanının temposu... Ancak ikinci yarı nasıl olduğu anlaşılamayan bir fiziksel düşüş... Valbuena'nın yokluğunu takımı bu kadar etkilerse bu iyi midir kötü müdür bilemiyorum. Zaten ben Fenerbahçe'nin bu kadroyla burada olmasını da anlayamıyorum" dedi.

Devre arasından sonra Fenerbahçe'nin Ersun Yanal oyununu oynayacağını ifade eden Cem Dizdar, "Herkes Ersun Yanal'ın 2013-2014 sezonunu hatırlıyor. Ancak o oyuncularla bu oyuncular arasında karşılaştırılamayacak fark var" dedi.

YORUM YAZ