MENÜ

Fenerbahçe açıklaması: Bir fırsat daha!

Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile sahasında 2-2 berabere kaldığı maçın ardından beklenen ayrılık gerçekleşti. Uzun süredir eleştirilen ve Sarı-lacivertli kulüple yollarının ayrılması beklenen Vitor Pereira'nın sözleşmesi feshedildi. TRT Spor'da konuşan yazarımız Cem Dizdar, Fenerbahçe'deki teknik direktör arayışları konusunda yaşanan son gelişmeleri yorumladı.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile sahasında 2-2 berabere kaldığı maçın ardından beklenen ayrılık gerçekleşti. Uzun süredir eleştirilen ve Sarı-lacivertli kulüple yollarının ayrılması beklenen Vitor Pereira'nın sözleşmesi feshedildi.

Haberin Devamı

TRT Spor'da konuşan yazarımız Cem Dizdar, Fenerbahçe'deki teknik direktör arayışları konusunda yaşanan son gelişmeleri yorumladı.

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı derbi maçını kazanmasaydı Pereira defterinin o dönem kapanacağını ifade eden Cem Dizdar, "Fenerbahçe'nin eline bir fırsat daha geldi. Zeki Murat Göle ile devam etmeliler. Kimi getirirlerse getirsinler, Zeki Murat Göle de en az onlar kadar biliyor." dedi.

YORUM YAZ