MENÜ

UEFA'dan Fenerbahçe'ye şok ceza!

UEFA, Maribor deplasmanında yaşanan olaylar nedeniyle Fenerbahçe'ye ceza verdi. Play-Off'ta Twente ile karşılaşacak olan Sarı-Lacivertliler cezasını Hollanda ekibi karşısında çekecek.

UEFA'dan Fenerbahçe'ye şok ceza!

Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Maribor'u 3-1'le geçen Fenerbahçe rövanş maçında Sloven ekibine konuk olmuştu. Zorlu maçta İrfan Can Kahveci’nin golüyle 1-0 öne geçen Sarı-Lacivertliler, ilk maçtaki 3-1’lik galibiyetle beraber tur için büyük bir avantaj elde etmişti.

Haberin Devamı

UEFAdan Fenerbahçeye şok ceza

Bir anda tansiyon yükseldi

İlk yarıda kaleci İrfan Can Eğribayat’ın kafasına yabancı madde atan Sloven ekibin taraftarları, ikinci yarının 66. dakikasında Fenerbahçeli taraftarların olduğu tribüne saldırmaya kalkınca da ortalık karışmıştı. İki takım taraftarları arasındaki olay bir anda alevlenmiş ve maç durmuştu. Sloven polisler karışıklığın çıktığı yere hareketlenirken, Fenerbahçeli futbolcular da Sarı-Lacivertli taraftarları sakinleştirmeye çalıştı.

UEFAdan Fenerbahçeye şok ceza

'İKNA ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Taraftarlar dışarı çıkartıldı

Fenerbahçeli ve Mariborlu taraftarlar arasındaki hattı genişleten polis ekipleri, tansiyonu düşürmekte zorluk çekti. Yaklaşık 20 dakikalık beklemenin ardından Fenerbahçeli taraftarların stadı terk etmesi yönünde karar verildi. Ve 30 dakikalık duraklama sonrası, kale arkasındaki Fenerbahçeli taraftarların dışarı çıkartılmasıyla maç kaldığı yerden devam etmişti.

Haberin Devamı

UEFAdan Fenerbahçeye şok ceza

Moralleri bozan haber geldi

Fenerbahçe oyun tekrar başladıktan sonra Szymanski ve Tadic’in attığı gollerle durumu 3-0’a getirip hem maçı hem de turu kazanmıştı. Ancak UEFA'dan moralleri bozan bir haber geldi.

UEFAdan Fenerbahçeye şok ceza

Twente maçında yoklar!

Avrupa futbolunun patronu, Maribor deplasmanında yaşanan olaylar nedeniyle Fenerbahçe'ye bir maç deplasmana seyirci götürmeme ve 30 bin Euro para cezası verdi. Böylelikle Kanarya, Play-Off Turu'nda Twente ile Hollanda'da oynayacağı deplasmanda taraftarından yoksun olacak.  

FENERBAHÇE'DE AYRILIK KESİNLEŞTİ!

UEFAdan Fenerbahçeye şok ceza

 

YORUM YAZ