MENÜ

Fenerbahçe'de ayrılık! Gustavo Henrique'nin yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe, geçen sezon kadroya katılan 30 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu Gustavo Henrique'nin yeni takımını açıkladı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de ayrılık! Gustavo Henrique'nin yeni takımı belli oldu

Geçtiğimiz sezon Brezilya ekibi Flamengo'dan transfer edilen Gustavo Henrique, bir süredir görüşmeler yapmak üzere İspanya'daydı. 30 yaşındaki savunma oyuncusunun yeni takımı resmen belli oldu.

Haberin Devamı

İNGİLİZLERİN FRED ŞAŞKINLIĞI

İspanya 2. Lig ekiplerinden Real Valladolid, oyuncuyu transfer etti. 

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada; 2023-2024 sezonu yapılanmasına devam edilen Futbol A Takımımızda, oyuncularımızdan Gustavo Henrique’nin kalıcı transferi konusunda İspanya’nın Valladolid kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncuya bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz. " ifadelerine yer verildi.

GUSTAVO'DAN FENERBAHÇE'YE VEDA

Bu kulüpte geçirmiş olduğum zaman boyunca yaşadığım her şey için Fenerbahçe'ye ve taraftarlarımıza çok teşekkür ederim! Bu ailenin bir parçası olmak bir onurdu ve her zaman bu kulübü destekleyeceğim! İlk günden son güne kadar destekleri için taraftarlara teşekkür ederim! Bu sezon iyi şanslar! Takım arkadaşlarıma, her gün için çok teşekkür ederim ve her zaman hepsini destekleyeceğim!"

Fenerbahçede ayrılık Gustavo Henriquenin yeni takımı belli oldu

YORUM YAZ