MENÜ

Son dakika transfer haberi: Miha Zajc için kritik hafta! Beşiktaş yakından takip ediyor

Bu sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Miha Zajc'ın geleceği merak konusu olmaya devam ediyor. Tecrübeli futbolcu için Beşiktaş'ın da devrede olduğu biliniyor. İşte Zajc'ın son durumu ile ilgili yaşananlar...

Son dakika transfer haberi: Miha Zajc için kritik hafta! Beşiktaş yakından takip ediyor

Fenerbahçe ile olan kontratı sezon sonunda bitecek olan Miha Zajc konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin Sloven oyuncu ile gelecek hafta pazarlık masasına oturacağı iddia edildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş ve Serie A'dan kulüplerin transfer listesindeki Miha Zajc konusunda gelecek hafta somut adımların atılabileceği vurgulandı.

3 MİLYON 500 BİN EURO'YA GELDİ

Interblock altyapısında yetişen Miha Zajc daha sonra NK Olimpija, NK Bravo, NK Celje ve Empoli formaları giydi. Fenerbahçe, 2018-2019 sezonu devre arasında Miha Zajc'ın bonservisini 3 milyon 500 bin euro karşılığında aldı. Sloven oyuncu, 2020-2021 sezonunu Genoa'da kiralık olarak geçirdi.

JESUS AZ ŞANS VERDİ

Fenerbahçe'de bu sezon yaptığı tercihlerle eleştirilen teknik direktör Jorge Jesus'un az şans verdiği isimlerden birisi de Miha Zajc oldu. 28 yaşındaki orta saha 27 maçta toplam 1272 dakika forma şansı buldu. Miha Zajc bu karşılaşmalarda 4 gol ile 3 asist üretti.

Haberin Devamı

Son dakika transfer haberi: Miha Zajc için kritik hafta Beşiktaş yakından takip ediyor

F.BAHÇE PAZARLIK MASASINDA

Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Miha Zajc'ın durumu hala kesinlik kazanmadı. Ezeli rakip Beşiktaş dışında İtalya'dan da birçok kulübün kadrosuna katmak istediği Sloven orta saha ile yapılan görüşmelerden şimdiye kadar net bir sonuç alınamamıştı.

KRİTİK GÖRÜŞME

İşi daha fazla uzatıp risk almak istemeyen Fenerbahçe yönetimi Zajc ile önümüzdeki hafta bir görüşme daha yapacak. Bu görüşmenin çok önemli olduğu, olumsuz bir durum olması durumunda Fenerbahçe'nin başka adaylarla bile temasa geçmek için düğmeye basabileceği belirtiliyor.

Bunun yanında özellikle Beşiktaş'ın da Zajc ile ciddi bir şekilde ilgilenmesi Fenerbahçeli kurmayları fazlasıyla rahatsız etmişe benziyor. Slovenya Milli Takımı'nda 38 maçta oynayan Miha Zajc, 8 gol atma başarısı gösterdi. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 5 milyon 500 bin euro.

Son dakika transfer haberi: Miha Zajc için kritik hafta Beşiktaş yakından takip ediyor

YORUM YAZ