MENÜ

Son dakika! Eyüpspor'un yeni teknik direktörü Arda Turan oldu

TFF 1.Lig ekiplerinden Eyüspor'da Zafer Turan'ın görevden ayrılmasının ardından yeni teknik direktörü Arda Turan oldu. Böylece Arda Turan, Türk futboluna geri dönmüş oldu. Resmi açıklamada yapıldı.

Son dakika! Eyüpspor'un yeni teknik direktörü Arda Turan oldu

1.Lig'de şampiyonluk parolasıyla yola çıkan ve kadrosunu deneyimli isimlerle güçlendiren Eyüpspor, bir türlü istenilen sonuçların gelmemesi nedeniyle önce İbrahim Üzülmez'le, sonra da yerine gelen Zafer Turan'la yollarını ayırmıştı. İstanbul ekibinin yeni teknik direktörü Arda Turan oldu. Arda Türk futboluna da geri dönmüş oldu. Eyüpspor resmi açıklamayı da yaptı. İşte detaylar..

Haberin Devamı

Son dakika Eyüpsporun yeni teknik direktörü Arda Turan oldu

Süper Lig'den transfer yapıldı

Ligden çıkmak için bütün şartları zorlayan Eyüpspor yönetimi, Süper Lig'de forma giyen tecrübeli futbolcuları takıma dahil ederek kadrosunu güçlendirdi. Halil Akbunar, İbrahim Akdağ, Ryan Babel, Ömer Bayram, Berke Özer, Uğur Demirok ve Mustafa Pektemek gibi oyuncuları alan Eyüpspor'da istenilen sonuçlar elde edilemedi.

Son dakika Eyüpsporun yeni teknik direktörü Arda Turan oldu

26 hafta liderlik koltuğunda kaldı

İbrahim Üzülmez önderliğinde ligde uzun süre liderlik koltuğunda oturan İstanbul ekibinde arka arkaya alınan kötü sonuçların ardından Üzülmez'in görevine son verildi.

Zafer Turan da çare olamadı

Eyüpspor, İbrahim Üzülmez'in ardından göreve gelen teknik direktör Zafer Turan ile 4 maçın ardından yollarını ayırdı. Turan 4 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Eyüpspor'da teknik direktör Zafer Turan ile yollar ayrıldı.

Haberin Devamı

İstanbul ekibinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Zafer Turan ile karşılıklı mutabakatla yollarımızı ayırdığımızı bildiririz. Sayın Turan'a katkıları için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

İbrahim Üzülmez'in yerine 27 Mart'ta göreve gelen Zafer Turan, İstanbul ekibiyle çıktığı 4 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etmişti.

Son dakika Eyüpsporun yeni teknik direktörü Arda Turan oldu

Arda Turan'la anlaşıldı

Eyüpspor, teknik direktörlük görevi için Arda Turan ile anlaştı. Arda, bugün resmi imzayı atacak ve ardından ilk idmanına çıkacak.  Arda ilk teknik direktörlük imtihanını Göztepe'ye karşı verecek. Arda Turan'ın ekibinde Atila Gerin ile birlikte Kerem Yavaş, Umut Eskiköy ve Murat Üner yer alacak.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

'Her şeyin bir zamanı var'

Futbol kariyerinin ardından teknik direktörlük için de son hız ile çalışmalarına başlayan Turan, "Ben doğru yerde doğru zamanda başlayacağım. Futbolculuğum da olduğu gibi hocalıkta da bir devrim yapmak istiyorum" diyerek iddialı konuşmuştu.

Son dakika Eyüpsporun yeni teknik direktörü Arda Turan oldu

Arda Turan: Teknik direktörlük yapmak istiyorum ama doğru yerde, doğru zamanda, doğru şartlarda

Arda Turan da 'Teknik direktör olacak mısınız?' sorusuna, "Tabii ki teknik direktörlük yapmak istiyorum ama doğru yerde, doğru zamanda, doğru şartlarda. Acele etmiyorum. O yüzden daha sabırlı, daha sakin şekilde, bakalım nasip. Yurt dışındaki kulüplerin oturmuş bir yapıları var. Tabii ki orada maddi sıkıntılar daha az oluyor, basınla ilişkiler daha düzenli oluyor. Türkiye’deki basın ve kulübün yönetim şekline duygular karıştığı için bazı amatörlükler veya birbirine karşı daha toleranslı olma durumu profesyonellikten uzaklaştırıyor. O yüzden Avrupa’daki kaptanlar daha rahat oluyor” şeklinde cevap vermişti.

Haberin Devamı

Resmen açıklandı

Eyüpspor, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,  Arda Turan ile teknik direktörlük görevi için 1.5 yıllık anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Arda Turan'ın Barcelona'daki İlk Günü

Son dakika Eyüpsporun yeni teknik direktörü Arda Turan oldu

YORUM YAZ