MENÜ

Son dakika: Fenerbahçe'de Mesut Özil ve Ozan Tufan'da flaş gelişme! Kadro dışı kalmışlardı ama...

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe sürpriz bir şekilde yıldız futbolcuları Mesut Özil ile Ozan Tufan'ın kadro dışı kaldığını açıklamış ancak duyuruda herhangi bir sebep belirtmemişti. İki futbolcunun da akıbeti henüz netleşmezken, yönetimin tavır değişikliğine gittiği öğrenildi. Mesut ve Ozan'a yapılan bildiride izinli oldukları aktarıldı.

Son dakika: Fenerbahçe'de Mesut Özil ve Ozan Tufan'da flaş gelişme! Kadro dışı kalmışlardı ama...

Fenerbahçe’de deprem etkisi yaratan kadro dışı kararı sonrası Mesut Özil ve Ozan Tufan’ın sezonun geri kalan kısmındaki gelecekleri merak konusu... Sarı-Lacivertli kulübün, geçtiğimiz perşembe günü kadro dışı kaldığını duyurduğu iki futbolcuya, tebligatları daha sonra yaptığı ortaya çıktı! Gündüz saatlerinde Twitter hesabında yapılan bilgilendirmenin ardından iki futbolcunun büyük şaşkınlık yaşadığı, birkaç saat sonra ise kendilerine bu haberin verildiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Avukatları yazı yazdı

Her iki futbolcunun avukatının da kulübe yazı yazarak, kulüp iç disiplin talimatı gereği savunma almadan kadro dışı kararının kamuoyu ile paylaşıldığına dikkat çekildi. Kulübün bu tutumunun her iki oyuncunun kariyerini zedeleyici bir tavır olduğu ve yönetim kurulunun izlediği yolun sezon başında belirlenen disiplin talimatlarına aykırı olduğunun altı çizildi.

‘İzinli’ ifadesi

Fenerbahçe yönetiminin, sebep dahi belirtilmeden kamuoyuna yapılan duyuru sonrası tavır değişikliğine gittiği, oyunculara yönelik bilgilendirmede, ‘tedbiren kadro dışı kararı alınarak, izinli sayıldıkları’ ifadesinin kullanıldığı öğrenildi. Sarı-Lacivertli kurmayların yapılacak ilk toplantında Mesut Özil ve Ozan Tufan ile ilgili nihai kararını netleştirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Hatırlanacağı üzere Kanarya'dan yapılan kadro dışı duyurusunda şu ifadelere yer verilmişti:

"Futbol A Takımı oyuncularımız Mesut Özil ve Ozan Tufan, alınan karar gereği kadro dışı bırakılmışlardır. Kamuoyuna duyurulur."

YORUM YAZ