MENÜ

Son dakika: Fenerbahçe'de ayrılık! Transfer resmen açıklandı

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Bartuğ Elmaz, sezon sonuna kadar Trendyol Süper Lig kulübü Sivasspor'a kiralandı.

Son dakika: Fenerbahçe'de ayrılık! Transfer resmen açıklandı

Fenerbahçe'nin 20 yaşındaki defansif orta sahası Bartuğ Elmaz, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'a sezon sonuna kadar kiralandı. Kırmız-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren EMS Yapı Sivasspor’umuz, Bartuğ Elmaz’ın 2023-2024 sezonunun sonuna kadar geçici transferi konusunda Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

'AZİZ YILDIRIM DAHA İYİ BAŞKANDI'

FENERBAHÇE'DEN DE AÇIKLAMA GELDİ

Sivasspor'un Bartuğ Elmaz transferini duyurmasının ardından Fenerbahçe'den de resmî açıklama geldi. Sarı-lacivertli kulüpten yayınlanan bildiride, "2023-2024 yapılanmasına devam edilen Futbol A Takımımızda, Futbolcumuz Bartuğ Elmaz sezon sonuna kadar EMS Yapı Sivasspor’a kiralanmıştır. Oyuncumuza ligin geri kalan bölümünde başarılar dileriz. Kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

Son dakika: Fenerbahçede ayrılık Transfer resmen açıklandı

MARSİLYA'DAN GELMİŞTİ

2023 yaz transfer döneminde Marsilya'dan 1.4 milyon euro bonservis ücretiyle transfer edilen Bartuğ Elmaz, Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamadı. 20 yaşındaki orta saha, sarı-lacivertli forma ile tüm kulvarlarda toplamda 8 maça çıktı. Bartuğ, söz konusu 8 karşılaşmada 1 asist yaptı. Genç oyuncu Trendyol Süper Lig'de 3, UEFA Avrupa Konferans Ligi Elemeleri'nde 2, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise bir maça çıktı.

YORUM YAZ