MENÜ

Simone Inzaghi, Fenerbahçe'nin yıldızına kafayı taktı!

Fenerbahçe ile bu sezon sergilediği performansla büyük bir beğeni toplayan yıldız futbolcuya iki müjdeli haber geldi. Inter'in, sarı-lacivertli takımın oyuncusu için ilgi mektubu göndereceği iddia edildi. İşte tüm detaylar...

Simone Inzaghi, Fenerbahçe'nin yıldızına kafayı taktı!

2023'ün ara transfer döneminde İtalyan ekibi Parma'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Jayden Oosterwolde, gün geçtikçe kendisini daha fazla gösteri ve ilgi çekmeyi başardı. UEFA Konferans Ligi'nde U.S Gilloise deplasmanında kaydettiği gol ile gündeme oturan Hollandalı sol bek ile ilgili iki önemli gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

MİLLÎ TAKIM MÜJDESİ

Bu sezon çok ciddi bir çıkış yakalayan Hollandalı sol beke millî takım müjdesi geldi. Hollanda Millî Takımı Teknik Direktörü Ronald Koeman'ın Jayden Oesterwolde'yi millî takımın geniş kadrosuna almayı düşündüğü bildirildi. Bu durum, Oosterwolde için çok anlamlı bir gelişme oldu. Zira 22 yaşındaki savunmacı daha önce Hollanda Millî Takımı'na çağrılmadığı gibi alt yaş kategorilerinde de hiç forma giymemişti.

Simone Inzaghi, Fenerbahçenin yıldızına kafayı taktı

INTER TALİP OLDU

Hollandalı futbolcu için bir önemli gelişme daha yaşandı. İtalyan devi Inter'in Jayden Oosterwolde'yi kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Inter Teknik Direktörü Simone İnzaghi'nin, 22 yaşındaki oyuncuyu takip ettiği ve Hollandalının performansını çok beğendiği bildirildi. Bu gelişmenin ardından Oosterwolde ile ilgili olarak Fenerbahçe'ye ilgi mektubu gelebileceği de ifade ediliyor.

Haberin Devamı

2 BİN 739 DAKİKA OYNADI

Bu sezon tüm kulvarlarda 37 resmî maçta Fenerbahçe forması giyen Oosterwolde bu karşılaşmalarda 2 bin 739 dakika sahada kaldı ve 2 gol attı. Hem sol bek hem de stoperde son derece başarılı bir performans ortaya koyarak birçok kulübün dikkatini çekti. Yıldız futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşmesi 2027 yılında sona erecek.

Asya Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında ortalık karıştı!
YORUM YAZ