MENÜ

Serdar Aziz: Hedefe ulaşacağız!

Sakatlığı nedeniyle sezon başında birçok maçı kaçıran, 8. hafta oynanan Denizlispor maçıyla formasına kavuşan ve 11'in değişilmezleri arasına giren Serdar Aziz iddialı konuştu. Şampiyonluk hedeflerin hiçbir zaman sapmadıklarını vurgulayan Serdar, ''Sıkı bir şekilde çalışarak, taraftarımızla omuz omuza vererek sezon sonunda hedefe ulaşacağız” dedi.

Serdar Aziz: Hedefe ulaşacağız!

Serdar Aziz, sakatlığı nedeniyle sezon başında birçok maçı kaçırdı. Milli savunmacı, 8. haftadaki Denizlispor mücadelesiyle birlikte ilk 11’e girdi ve formayı bir daha bırakmadı. Yakaladığı formla takımın vazgeçilmezi olan 29 yaşındaki stoper, iddialı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Serdar, “Hazırlık kampında sakatlandığım için uzun süre takımdan ayrı kaldım. Formama kavuştuğum için çok mutluyum. Zanka ile uyum yakalayarak çok iyi bir ikili olduk” dedi. Fikstürle ilgili konuşan başarılı futbolcu, “Önümüzde ilk olarak Malatya maçı var. Rakibimiz iyi bir form yakalamış durumda. Elbette ligde tüm maçlar zorlu ama biz Fenerbahçe olarak her zaman kendi oyunumuzu oynarız” dedi.

Serdar Aziz sözlerini, “Hedefimiz ilk günden itibaren net. Takım olarak sorumluluğumuzu biliyoruz. Sıkı bir şekilde çalışarak, taraftarımızla omuz omuza vererek sezon sonunda hedefe ulaşacağız” diyerek noktaladı.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ