MENÜ

Savunmada sorun yok

Bilica, Steaua Bükreş maçında takımındaki yerini alacak. Sakat Önder'in önünde ise Beşiktaş derbisine kadar 20 günlük bir süre bulunuyor.

Savunmada sorun yok

Galatasaray derbisi öncesi yaşanan olaylarda Arda’ya tekme atan Bilica’nın 3 maç ceza alması, onun yerine Kayseri deplasmanında forma giyen Önder Turacı’nın sakatlanması, Bekir’in hastalanması camiada ilk anda büyük endişeye yol açtı. Ancak sakatlıklardan çok çeken Fenerbahçe’ye bu kez şans gülmüştü. Çünkü ligde cezalı olan Bilica, Avrupa Ligi’nde perşembe günü Steaua Bükreş ile oynanacak maçta forma giyebilecek. Brezilyalı oyuncu, ligde ise Beşiktaş deplasmanı ve Kasımpaşa maçlarında oynayamayacak. Bu karşılaşmalarda görev Önder’e düşecek. Fenerbahçe’nin bu noktada şansı, bu hafta ligi bay geçecek olması, ardından milli maçlar nedeniyle önümüzdeki hafta lige ara verilecek olması.

Mehmet Topuz antrenmana çıktı
Ekstradan gelen bu iki hafta da, Önder’in tedavisini yaptırıp, sapasağlam bir şekilde sahalara dönmesini sağlayacak. Kayseri maçında sol üst baldırına darbe alan gurbetçi futbolcunun tedavisine başlandığı açıklandı. Boğaz enfeksiyonu geçiren Bekir, sağ ayağına darbe alan Kazım, sağ ayak bileğindeki ağrıları artan Semih de dünkü idmana katılmadı. Mehmet Topuz ise takımla birlikte çalıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ