MENÜ

Sakatlıklarla boğuşan Fenerbahçe'de İsmail Kartal 11'ini belirledi!

Fenerbahçe'de Becao, Djiku, Serdar, Fred sakat... Samet ve Mert, UEFA listesinde yer almıyor. Ayrıca hafta sonunda Adana Demir deplasmanı var. İsmail Kartal, bu şartlar altında Ludorogets karşısında sahaya süreceği 11’i belirledi. İşte Kartal'ın planladığı 11'e dair tüm detaylar...

Sakatlıklarla boğuşan Fenerbahçe'de İsmail Kartal 11'ini belirledi!

Fenerbahçe'de İsmail Kartal, sakat oyuncuların yanı sıra UEFA listesine yazılmayan oyuncular nedeniyle büyük bir sıkıntı yaşıyor. Süper Lig'de Trabzonspor mücadelesinde alınan 3-2'lik yenilginin ardından bozulan moralleri onarmaya çalışan Kartal, sahaya çıkaracağı 11'i de kafasında büyük ölçüde netleştirdi. Kartal'ın 11'ine dair tüm ayrıntıları mercek altına alalım... 

Haberin Devamı

ÖZBEK'TEN ALİ KOÇ'A YANIT!

Sakatlıklarla boğuşan Fenerbahçede İsmail Kartal 11ini belirledi


Eğribayat görev bekliyor

İsmail Kartal, Konferans Ligi’nde kaleyi genelde İrfan Can Eğribayat’a devretti. Dominik Livakovic’in son haftalarda beklenen seviyede olmamasının da etkisiyle perşembe günü eldivenleri yine Erğibayat giyebilir. Antrenmanlarda sıkı bir şekilde çalışan 25 yaşındaki file bekçisi, hocasının görev vermesini sabırsızlıkla bekliyor. Adana Demir deplasmanında İsmail’in cezalı, Serdar’ın sakat ve Samet’in formsuz olması nedeniyle 3. yerlinin İrfan Can Eğribayat olması ihtimali de var.

Sakatlıklarla boğuşan Fenerbahçede İsmail Kartal 11ini belirledi

Kartal 11'ini belirliyor

Fenerbahçe, Ludogorets ve Adana Demir maçlarıyla birlikte Milli araya girecek. Ancak özellikle perşembe günü Bulgaristan deplasmanında oynanacak karşılaşma, kadro kurma açısından İsmail Kartal’ı fazlasıyla zorlayacak. Becao, Djiku, Serdar ve Fred sakat. Henüz iyileşmeyen Mert Hakan Yandaş’ın da bu karşılaşmaya yetişmesi zor görünüyor.

Haberin Devamı

İŞTE KARTAL'IN MOTİVASYON SÖZLERİ

Öte yandan Samet Akaydın ile Mert Müldür de UEFA’ya bildirilen kadroda yer almadıkları için takımlarını yalnız bırakacak. Ludogorets deplasmanında savunma hattında Samuel, Oosterwolde ve Ferdi’nin yeri garanti. İsmail ile Crespo’dan biri stoperde, diğeri ise orta sahada görev yapacak gibi görünüyor. 17 yaşındaki Yusuf Akçiçek de yedek stoper olabilir. Zajc’ın da 11’de oynayacağı düşünüldüğünde, orta saha için de A takımdan yedek kalmayacak.

Sakatlıklarla boğuşan Fenerbahçede İsmail Kartal 11ini belirledi

Gençler kulübede

UEFA B listesinde isimleri yer alan altyapı oyuncuları Muhammet İmre, Kaan Akyazı ve Efekan Karayazı’nın kulübede yer almaları muhtemel. İsmail Kartal’ın hücum hattında da rotasyona gitmesi bekleniyor. Cengiz Ünder, Ryan Kent ve Michy Batshuayi, formaya yakın isimler. Forvet arkasında ise Szymanski ile İrfan Can Kahveci arasından seçim yapılacak.

Sakatlıklarla boğuşan Fenerbahçede İsmail Kartal 11ini belirledi

YORUM YAZ