MENÜ

Fenerbahçe'yi ayağa kaldıracak konuşma! İşte İsmail Kartal'ın motivasyon sözleri...

Fenerbahçe'de peş peşe yaşanan sakatlıklar zaten moralleri bozmuşken, Süper Lig'deki Trabzonspor yenilgisi de ayrı bir darbe oldu. İsmail Kartal, bu mağlubiyetin takım üzerinde kırılganlık yaratmaması için harekete geçti. Öğrencileriyle konuşan tecrübeli hoca, takımı ayağa kaldırmak için kolları sıvadı. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'yi ayağa kaldıracak konuşma! İşte İsmail Kartal'ın motivasyon sözleri...

Fenerbahçe, sezona 19’da 19 gibi tarihi bir başlangıç yaparak girdi. Üstelik sadece galibiyetler değil, takımın performansı da taraftarı fazlasıyla keyiflendirdi. Ancak son dönemde peş peşe gelen sakatlık haberleri moralleri bozmuştu. Son olarak Becao ve Fred’in de eksikler kervanına katılması, İsmail Kartal’ı zor durumda bıraktı. Tam da bu dönemde, üstelik Kadıköy’de gelen 3-2’lik Trabzonspor mağlubiyeti, ağır bir darbe oldu. İsmail Kartal, geçmiş yıllarda bu tarz yenilgilerin yarattığı kırılganlığın tekrarlanmaması için kolları sıvadı ve takımını ayağa kaldıracak konuşmayı yaptı. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

ÖZBEK'TEN ALİ KOÇ'A YANIT!

Emre Mor sevinemedi

Milli oyuncu, sezonun ilk maçı olan Zimbru mücadelesinde sakatlanmıştı. Emre Mor, 110 gün sonra Trabzonspor maçıyla birlikte sahalara dönüş yaptı. 26 yaşındaki futbolcu, 89. dakikada İrfan Can Kahveci’nin yerine oyuna dahil oldu. Emre Mor, çok kısa süre almasına rağmen formasına kavuştu ancak 3-2’lik mağlubiyet nedeniyle bunun sevincini yaşayamadı. Emre, UEFA kadrosunda yer almadığı için perşembe günkü Ludogorets maçında oynayamayacak.

Fenerbahçeyi ayağa kaldıracak konuşma İşte İsmail Kartalın motivasyon sözleri...


‘Yenilgiyi unutun’

Başarılı teknik adam, öğrencilerine bir konuşma yaptı. İsmail Kartal, “Hiçbir takım tüm maçlarını kazanarak sezonu bitiremez. İllaki bir yerde takılacaktık. Sadece bunun taraftarımız önünde yaşanması iyi olmadı. Ancak unutmayın, yalnızca bir maç kaybettik. Bunun bizi etkilemesine izin vermeyin. Hep birlikte, daha önce olduğu gibi sıkı çalışarak yeni bir seri başlatacağız. Trabzonspor maçından derslerimizi alacağız ama bu karşılaşmayı artık geride bırakacağız. Ayağa kalkalım ve önümüze bakalım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeyi ayağa kaldıracak konuşma İşte İsmail Kartalın motivasyon sözleri...

‘Araya moralli girelim’

İsmail Kartal, Milli ara öncesi oynanacak olan iki kritik maça dikkat çekti. Perşembe günü Ludogorets’e konuk olacak Fenerbahçe, pazar günü ise ligde deplasmanda Adana Demirspor karşısına çıkacak. Tecrübeli çalıştırıcı, “Ludogorets’i yenerek Konferans Ligi’nde grup liderliğini büyük ölçüde garantileyebiliriz. Adana Demir maçı ise çok daha önemli. Her iki karşılaşmayı da kazanalım ve Milli araya moralli bir şekilde girelim” diye konuştu. 

Fenerbahçeyi ayağa kaldıracak konuşma İşte İsmail Kartalın motivasyon sözleri...

Rakipler ne yaptı?

Konferans Ligi H Grubu’nda Fenerbahçe’nin rakipleri olan 3 takım hafta sonunda kendi liglerinde sahaya çıktı. Teknik adam değişiminden sonra toparlanan Ludogorets, Krumovgrad’ı 1-0 mağlup ederek Bulgaristan Ligi’nde zirveye yerleşti. Danimarka’da Nordsjaelland, taraftarı önünde Vejle’yi Schjelderup’un tek golüyle devirdi. Slovkya’da ise Spartak Trnava, konuk ettiği Moravce’yi Elayı’nun sayısıyla devirmeyi başardı.

YUSUF DURSUN / FANATİK ÖZEL

Fenerbahçeyi ayağa kaldıracak konuşma İşte İsmail Kartalın motivasyon sözleri...

YORUM YAZ