MENÜ

Rıdvan Dilmen'den o isme eleştiri: Kötü oyuncu değil ama cankurtaran da değil

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Başakşehir-Fenerbahçe maçını NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den o isme eleştiri: Kötü oyuncu değil ama cankurtaran da değil

Spor Toto Süper Lig'in 25'inci hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir sahasında Fenerbahçe'yi 2-1'lik skorla mağlup etti. Başakşehir'in gollerini 19'uncu dakikada Robinho ve 84'üncü dakikada Napoleoni kaydederken, Fenerbahçe'nin tek golünü 73'üncü dakikada Soldado attı.

Haberin Devamı

,Ünlü futbol adamı Rıdvan Dilmeni, 90 dakikayı NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

Tolgay Arslan'ın performansını değerlendiren Dilmen, "Eljif Elması'ın oynaması, 'aman bu Caiçara var ya bizi mahveder' hamlesi. Ersun hocada müthiş de bir Tolgay sevdası var. Tolgay, kötü oyuncu değil ama cankurtaran da değil. Ben oynamıyorum, izliyorum ama top İrfan Can'a gelince ben yana çekeceğini biliyorum, Tolgay sen de biliyorsun. Bir kere de çekmedi, iki kez çekti." diye konuştu.

Fenerbahçe için üzüldüğünü belirten ünlü yorumcu, "Bir Çinli olsam, 'Burada güzel maç var' deseler gelirim. 'Kim kiminle oynuyor?' diye sorarım. 'Turuncu takımla, beyaz takım arasında puan farkı 26' derler. Devre arasında da derim ki; '26 puan normal'. Bir çınar için dramatik durum. İlk yarının son 20 dakikası bir antrenman maçına döndü. Fenerbahçe için üzülüyorum, Başakşehir'i kutluyorum.'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ