MENÜ

Pendikspor'un Mert Hakan Yandaş şikayeti TFF'ye ulaştı! Detaylar belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında oynanan Fenerbahçe - Pendikspor maçında sarı-lacivertli ekibin tecrübeli futbolcusu Mert Hakan Yandaş'ın görüntüleri gündeme olmuştu. Pendikspor'un Mert Hakan'ın PFDK'ye sevk edilmesi için yaptığı başvuru TFF'ye ulaştı.

Pendikspor'un Mert Hakan Yandaş şikayeti TFF'ye ulaştı! Detaylar belli oldu

Fenerbahçe, Süper Lig'in 29. haftasında Pendikspor'u 4-1 mağlup etti. Pendikspor, Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş'ın PFDK'ya sevk edilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurusu ulaştı ve detayları belli oldu.

Haberin Devamı
Mert Hakan Yandaş: Plana sadık kalarak tur atlamak istiyoruz

SÖZLERİ GÜNDEM OLMUŞTU

Devre arasında hakem Kadir Sağlam'ın yanına giden Mert Hakan Yandaş'ın Sağlam'a, "Dikkatli ol bak buradan çıkamazsın" dediği iddia edilirken görüntüler tartışmaları da beraberinde getirmişti.

Pendiksporun Mert Hakan Yandaş şikayeti TFFye ulaştı Detaylar belli oldu

PENDİKSPOR BAŞVURU YAPILACAĞINI DUYURMUŞTU

Pendikspor, avukatlar aracılığıyla TFF'ye Mert Hakan Yandaş'la ilgili başvuruda bulunulacağını duyurdu. Kulüp tarafından yayınlanan açıklamada şunlar kaydedildi: "TFF tarafından yapılan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu sevkleri açıklamasında, geçtiğimiz pazar günü oynanan Fenerbahçe - Siltaş Yapı Pendikspor müsabakasında yaptığı ahlak ve etik dışı, sportmenliğe aykırı hareketlere rağmen 'Mert Hakan Yandaş' isimli futbolcuya hiçbir şekilde yer verilmemiştir. Anlaşılan o ki bu futbolcu; 90 dakika boyunca hakemi etkisi altına aldığı gibi maçın gözlemcilerini de etkilemeyi başarmış. Merak ettiğimiz tüm Türkiye'nin gördüğü maçın hakemine yapılan tehditler federasyon temsilcilerine de mi yapıldı? Hangi ayrıcalıklarla sahaya çıktığını bilmediğimiz bu futbolcu saha içinde bir ceza almadığı gibi sonrasında da aynı şekilde korunmaya devam etmiş. Alınan bu karar maalesef bizi şaşırtmıyor! Ama yapılan bu haksızlık karşısında susmayacağımızı ve hakkımızı arayıp, adaletin yerini bulması adına avukatlarımız aracılığıyla gerekli itirazların yarın sabah yapılacağını kamuoyuna duyururuz"

Haberin Devamı

BAŞVURU TFF'YE ULAŞTI

Ajansspor'un haberine göre; Pendikspor'un yaptığı Mert Hakan Yandaş başvurusu TFF'ye ulaştı. İlgili başvuruda sevk sebepleri de belli oldu.

Pendiksporun Mert Hakan Yandaş şikayeti TFFye ulaştı Detaylar belli oldu

TALEP EDİLEN SEVK SEBEPLERİ

Haberin detayında Yapılan başvuruda sevk sebepleri olarak 36. madde (Mert Hakan Yandaş'ın yedek kulübesine karşı yaptığı gol sevinci hareketi) ile 41. madde (Mert Hakan Yandaş'ın hakem Kadir Sağlam'ı tehdit ettiği iddiası) gösterildi.

Pendiksporun Mert Hakan Yandaş şikayeti TFFye ulaştı Detaylar belli oldu

YORUM YAZ