MENÜ

Mert Hakan Yandaş: Plana sadık kalarak tur atlamak istiyoruz

Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, “Güçlü, sisteme bağlı, iyi oyuncuları olan bir takıma karşı oynadık. 3-0'ı bizde beklemiyorduk ama orada taktik disipline uyarak özveri gösterdik. Bu turun bittiğini göstermez. Yarın aynı disiplin, iştah ve plana sadık kalarak sahaya çıkıp tur atlamak istiyoruz. Bunu başarabileceğimize inanıyorum” dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanşında yarın Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımıyla karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'de takım kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Takım olarak hedefe odaklarını vurgulayan Mert Hakan Yandaş, “İlk maç bizim açımızdan çok iyi geçti, bu mutluluk verici bir durum. Güçlü, sisteme bağlı, iyi oyuncuları olan bir takıma karşı oynadık. 3-0'ı bizde beklemiyorduk ama orada taktik disipline uyarak özveri gösterdik. Bu turun bittiğini göstermez. Yarın aynı disiplin, iştah ve plana sadık kalarak sahaya çıkıp tur atlamak istiyoruz. Bunu başarabileceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Mert Hakan, idman sonlarında takım olarak şut çalıştıklarını ve bunun karşılığını aldıklarını aktardı.

“KİMSEYİ HEDEF ALMADIM”

29 yaşındaki futbolcu, Süper Lig’in 29’uncu haftasında oynanan Pendikspor maçında attığı golden sonraki sevincine dair bir soruya şöyle yanıt verdi:

Haberin Devamı

“Tamamen oyuna odaklı kalmak istiyorum. Coşkuyla kendi kulübeme kadar devam eden bir sevinçti. Kimseyi hedef almadım."

“ŞAMPİYON OLACAKSAK İSMİMİN BU HİKAYEDE GEÇMESİNİ ÇOK İSTİYORDUM”

Bu sezona iyi başladığını ancak daha sonra şanssız bir sakatlık yaşadığını aktaran tecrübeli futbolcu, “Hocamızın oyun planına uyduğumu ve onun benden istediklerini doğru yerine getirdiğimi düşünüyorum. Bu sezona da iyi başladım ama talihsiz bir sakatlık yaşadım. Gerçekten kötü bir süreçti, psikolojik olarak yıpranmıştım. 3,5 sezon verdiğim bir emek vardı ve burada pes etmek istemedim, kalmak istedim. Zamanı gelecek, yeri geldiğinde cevabını vereceksin demişti hocamız. Buna hep inandım. Adana maçıyla başlayan süre alma serüvenim buraya kadar devam etti. Kendimi affettirmek için bir şeyler vermem gerekiyordu. Şampiyon olacaksak ismimin bu hikayede geçmesini çok istiyordum” değerlendirmesinde bulundu.

YORUM YAZ