MENÜ

Oosterwolde'den ayrılık açıklaması! Fenerbahçe'de sürpriz gelişme

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda toplam 39 maça çıkan ve adeta Teknik Direktör İsmail Kartal'ın jokeri haline gelen Jayden Oosterwolde, geleceğiyle alakalı konuştu. Hollanda basınına demeç veren 22 yaşındaki sol bek, dikkat çeken ifadeleri kullandı. İşte detaylar...

Oosterwolde'den ayrılık açıklaması! Fenerbahçe'de sürpriz gelişme

Fenerbahçe'nin 2023 kış transfer döneminde İtalya Serie A kulübü Parma'dan 6 milyon euro bonservis ücreti karşılığında kadrosuna kattığı Jayden Oosterwolde, şu ana kadar sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Zaman zaman mecburiyetten stoper olarak da görev yapan ve Teknik Direktör İsmail Kartal'ın jokeri haline gelen Hollandalı futbolcunun adı transferle anılmaya devam ediyor.

Haberin Devamı
OLAYLARI ANLATTI

Sarı-lacivertli takımın formda oyuncularından Oosterwolde, Trabzonspor maçının ardından yaşananları anlattı. 22 yaşındaki futbolcu, "Hakem maçı bitirdiğinde ve biz galibiyeti kutlamaya başladığımızda insanlar sahaya, bize doğru koşarak geldiler. İlk gördüğüm elinde silah olan maskeli bir adamdı. Ne olduğunu anlamadan etrafımız Trabzonspor taraftarları ve onları durdurmaya çalışan bazı görevliler tarafından sarıldı. Tek düşünebildiğimiz, birbirimizi mümkün olduğunca çabuk güvenli bir yere götürmekti" dedi.

 

Oosterwoldeden ayrılık açıklaması Fenerbahçede sürpriz gelişme

İZLE | Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası ortalık karıştı!

'KAFASINA TEKME ATMADIM'

Kavga anını anlatan Oosterwolde, "Takım arkadaşıma doğru koşan maskeli ve silahlı bu ilk taraftarın kafasına tekme atmadım. Yere yatırıldığında ona tekme attım, kabul ediyorum. Bunu yaptım çünkü tüm o kargaşa anında kendimizi büyük bir tehdit altında hissettik. Elinde bir silah vardı. Tehlikeliydi ve bize daha fazla bir şey yapamayacağından emin olmak istedim. Sonrasında görüntüleri de izledim. Yakından bakarsanız, kafasına tekme atmadığımı görebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

TRANSFER AÇIKLAMASI!

Hollanda basınına verdiği demeçte transfer sorularını da yanıtlayan yıldız futbolcu, ara transfer döneminde kendisine ilgi olduğu ve Fenerbahçe'den neden ayrılmadığı ile ilgili soruya, "Çünkü önce Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak istiyorum" yanıtını verdi. Oosterwolde açıklamasının devamında ise, "Eğer iyi bir kulüp gelirse, Fenerbahçe ve benimle anlaşırlarsa bu da bir seçenek" sözlerini sarf etti.

YORUM YAZ