MENÜ

Leonardo Bonucci sağlık kontrolü sonrası Fenerbahçe'ye imzayı atıyor!

Fenerbahçe’nin her konuda anlaşma sağladığı İtalyan yıldız, Union Berlin ile sözleşmesini feshetti. Leonardo Bonucci, dün akşam saatlerinde İstanbul’a geldi. Sezon sonuna kadar 1.3 milyon Euro karşılığında el sıkışılan 36 yaşındaki stoper, sağlık kontrolü sonrası imzayı atacak.

Leonardo Bonucci sağlık kontrolü sonrası Fenerbahçe'ye imzayı atıyor!

Sarı-Lacivertliler, ara transfer döneminin ilk bombasını dünyaca ünlü bir isimle, Leonardo Bonucci ile patlattı. İtalyan yıldız, Union Berlin’den ayrılmaya karar verdikten sonra süreç çok hızlı ilerledi. Edin Dzeko’nun da yoğun çabalarıyla, 36 yaşındaki stoper ile kısa sürede anlaşma sağlandı. Ardından Bonucci’nin kulübü Union Berlin’le sözleşmesini feshetmesi beklendi. Tarafların bu konuda anlaşmaya varmasının ardından İtalyan savunmacı, özel bir uçakla dün akşam saatlerinde İstanbul’a geldi.

Haberin Devamı

Leonardo Bonucci sağlık kontrolü sonrası Fenerbahçeye imzayı atıyor

Kartal: Ben istedim

Fenerbahçe’den bu transferle ilgili ilk açıklama kulüpten yapılarak, “Ara transfer döneminde takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarını yürüten kulübümüz, savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ile transfer görüşmelerine başlamıştır” denildi. İsmail Kartal ise Konyaspor maçı öncesi İtalyan yıldıza değinerek, “Alternatifler arasında Bonucci’nin alınmasına yönelik başkanımıza ve yönetimimize rapor verdim. Sağ olsunlar bu konuda çok önemli bir çaba gösterdiler” diye konuştu.

Transfer penceresi açılıyor

Leonardo Bonucci, sağlık kontrollerinden geçirilecek. Bu kontrollerde bir sorun çıkmaması halinde dünyaca ünlü savunma oyuncusuyla sezon sonuna kadar sözleşme imzalanacak. Fenerbahçe’nin, 6 ay için 36 yaşındaki stopere 1.3 milyon Euro ödeme yapacağı öğrenildi. Ara transfer dönemi bugün başlayacağı için Bonucci’nin lisansı hemen çıkarılabilecek.

Haberin Devamı

Leonardo Bonucci sağlık kontrolü sonrası Fenerbahçeye imzayı atıyor

YORUM YAZ