MENÜ

Lazar Markovic hedefini açıkladı

Fenerbahçe'nin Sırp oyuncusu Lazar Markovic, Lokomotiv Moskova'dan daha iyi bir takım olduklarını belirterek, UEFA Avrupa Ligi'nde final oynamayı çok istediğini söyledi.

Lazar Markovic hedefini açıkladı

Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Lazar Markovic, sarı-lacivertli kulübün aylık dergisinin şubat sayısına açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Rusya’nın Lokomotiv Moskova ile eşleştiklerini hatırlatan Markovic, Fenerbahçe’nin Rus ekibinden daha iyi bir takım olduğunu vurgulayarak,
"Her iki maça da galibiyet düşüncesiyle çıkacağız. Final konusunda çok hırslıyım zaten. Final oynamak en büyük isteğim. Takımımla o noktalara gelebileceğimize inanıyorum. Yapmamız gereken Avrupa Ligi’nde iyi bir performans ortaya koymak, iyi bir futbol oynamak ve finale kadar gitmek" şeklinde görüş belirtti.

SON DAKİKA! Aziz Yıldırım'dan büyük vaat

Liverpool ve Fenerbahçe taraflarının dünyanın en iyi taraftarı olduğunu belirten Markovic, Liverpool’dan ayrılma nedenini ise şu sözlerle açıkladı:

"Liverpool’un eski teknik direktörüyle ilişkilerim gayet iyiydi ama bir günde ne olduğunu anlamadığım bir şekilde her şey değişti, hiç oynamamaya başladım. Bu sezon başında artık kulübede bile bana yer verilmemeye başlandı. Hiç kimse konu ile ilgili bir açıklama yapmadı. Durum bu seviyeye gelince ben de ayrılma kararı aldım."

Sırp oyuncu Lazar Markovic, daha önce Portekiz ve İngiltere Ligleri'nde oynadığını ve karşılaşmaların son derece zorlu geçtiğini dile getirerek, "Vitor hocanın benden tek istediği Portekiz’deki gibi oynamam ve İngiltere’de öğrendiklerimi üzerine katmam. Her maçta elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ